Πρωτοποριακή διαχείριση ενέργειας στην αρχιτεκτονική κήπων και τοπίου

Η διαχείριση ενέργειας της STIHL διευκολύνει την εργασία στην αρχιτεκτονική κήπων και τοπίου – και για τους επαγγελματίες της Farwick GmbH. Ανακαλύψτε περισσότερα.

Επισκόπηση: Διαχείριση ενέργειας 

  • Τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα STIHL χρησιμοποιούνται από περίπου 60 εργαζόμενους της Farwick GmbH
  • Περίπου 30 μηχανήματα, όπως ψαλίδια μπορντούρας, φυσητήρες, χορτοκοπτικά μηχανήματα και συνδυαστικά εργαλεία, χρησιμοποιούνται κατά την εργασία σε εκτάσεις πρασίνου
  • Αποφυγή θορύβου χάρη στα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα, καθώς και εργονομικά πλεονεκτήματα
  • Βελτιστοποίηση της διαχείρισης ενέργειας με τις λύσεις φόρτισης STIHL, όπως ο πολυφορτιστής AL 301-4 και το ντουλάπι φόρτισης
  • BottTainer ως λύση φόρτισης και μεταφοράς καθ' οδόν σε οχήματα με ανοικτή καρότσα, ντουλάπι φόρτισης ειδικά για στατική φόρτιση  μπαταριών

Τι ζητάτε: Ισχύς μπαταρίας όλη τη μέρα

Μία από τις πολλές εταιρείες που επωφελούνται από την ισχύ των μπαταριών STIHL στην καθημερινή εργασία της είναι η Farwick GmbH. Περίπου 60 εργαζόμενοι σε 6 ομάδες είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία και τη διαχείριση δημόσιων και εμπορικών εκτάσεων πρασίνου, αλλά και ιδιωτικών κήπων υψηλής ποιότητας. Μία από τις ομάδες φροντίδας εργάζεται αποκλειστικά με επαναφορτιζόμενα μηχανήματα σε υψηλής ποιότητας ιδιωτικούς κήπους στο Αμβούργο και τη γύρω περιοχή.

Ένας άνδρας σε ένα συνεργείο στέκεται πίσω από μια επιφάνεια εργασίας με επαναφορτιζόμενα μηχανήματα STIHL, πιάνοντας τον επαναφορτιζόμενο φυσητήρα STIHL BGA 200

Τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα STIHL αποτελούν εδώ και καιρό αναπόσπαστο κομμάτι στην αρχιτεκτονική κήπων και τοπίου.

Περίπου 30 μηχανήματα χρησιμοποιούνται τακτικά – μεταξύ των οποίων ψαλίδια μπορντούρας, φυσητήρες, χοροτκοπτικά  μηχανήματα, συνδυαστικά εργαλεία και  αλυσοπρίονα. Σύμφωνα με τον Janes Vitus Farwick, μηχανικό αρχιτεκτονικής τοπίου και υπεύθυνο, τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα αποτελούν πλέον μέρος μιας «οργανικής και βιώσιμης παρουσίας στην αρχιτεκτονική κήπων και τοπίων». 

Και υπάρχουν πολλά ακόμα πλεονεκτήματα επαναφορτιζόμενων μπαταριών: Η χρήση επαναφορτιζόμενων μηχανημάτων προκαλεί λιγότερο θόρυβο, ώστε η εργασία να μπορεί να ξεκινήσει νωρίς το πρωί. Μπορείτε να εργάζεστε με ευελιξία ακόμη και σε περιβάλλοντα ευαίσθητα στον θόρυβο.

Επιπλέον, με τη χρήση επαναφορτιζόμενων μηχανημάτων μπορούν να αποφευχθούν επιβλαβείς εκπομπές, γεγονός που ωφελεί το περιβάλλον και την υγεία, καθώς και την ασφάλεια στην εργασία των εργαζομένων Η πρωτοποριακή εργονομία των επαγγελματικών επαναφορτιζόμενων μηχανημάτων STIHL υποστηρίζει τον ακριβή χειρισμό των μηχανημάτων χωρίς κόπωση.

Σε συνδυασμό με τη μελετημένη διαχείριση ενέργειας STIHL, οι επαγγελματίες της Farwick GmbH έχουν πάντα στη διάθεσή τους την πλήρη ισχύ για τα επαγγελματικά επαναφορτιζόμενα μηχανήματα STIHL.

Ισχυρή επιλογή επαναφορτιζόμενων μπαταριών για επαγγελματίες

Τι βρίσκετε: Λύσεις φόρτισης της STIHL

Οι λύσεις φόρτισης STIHL σημαίνουν για τη διαχείριση ενέργειας της Farwick GmbH μια εκπληκτική διευκόλυνση στην καθημερινή εργασία. 

Πολυφορτιστής AL 301-4: Πλήρης φόρτιση έως 4 μπαταριών

Ο πολυφορτιστής AL 301-4 STIHL είναι μια ολοκληρωμένη λύση φόρτισης έως και 4 μπαταριών. Οι μπαταρίες φορτίζονται διαδοχικά . Ο πολυφορτιστής μπορεί να στερεωθεί στον τοίχο ή στο ράφι, αλλά και να εγκατασταθεί σε όχημα. Τροφοδοτείται από εξωτερικό δίτκυο ρεύματος. Με ένδειξη κατάστασης λειτουργίας και ενεργό ψύξη μπαταρίας.  

Μια εργαζόμενη της Farwick GmbH φορτώνει ένα bottTainer σε ένα επαγγελματικό όχημα με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες

Περισσότερες υπηρεσίες για επαγγελματίες