Εξωτερικός καθαρισμός

Για να είναι καθαρό όχι μόνο το μέσα: Σας δείχνουμε πώς να καθαρίζετε βεράντες, προσόψεις και μονοπάτια. Έχουμε επίσης συμβουλές για τον καθαρισμό των επίπλων και θα μάθετε γιατί είναι σημαντικός ο τακτικός καθαρισμός της υδρορροής οροφής και του σωλήνα αποστράγγισης.

Μια γυναίκα με προστατευτικά γυαλιά καθαρίζει τα έπιπλα κήπου της στη βεράντα με το πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 88

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΗΠΟΥ

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζετε τα έπιπλά σας, ποια οικιακά προϊόντα είναι κατάλληλα για ποιες επιφάνειες και πότε επιτρέπεται η χρήση συσκευής υψηλής πίεσης; Εδώ θα βρείτε τα πάντα για την εξατομικευμένη φροντίδα των ξύλινων, πλαστικών ή μεταλλικών επίπλων κήπου σας!

 Καθαριστικό ζαντών STIHL, σαμπουάν αυτοκινήτου και βούρτσα πλυσίματος στο δάπεδο μπροστά από ένα λευκό γκαράζ. Στο φόντο, ένα πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ανατρέξτε στις Συμβουλές μας, για να μάθετε πώς να καθαρίζετε αποτελεσματικά βεράντες, μονοπάτια και προσόψεις. Επίσης, εξηγούμε γιατί είναι σημαντικός ο καθαρισμός του καθοδικού σωλήνα και της υδρορροής οροφής και πώς να το κάνετε. Για να είναι τα πάντα γύρω από το σπίτι καθαρά.

Πατέρας και γιος κάθονται στην επιφάνεια φόρτωσης ενός pickup και δίπλα στο όχημα βρίσκεται ένα πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 130 plus

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Δύο ή τέσσερις τροχοί, με ή χωρίς κινητήρα: Σας δείχνουμε πώς να καθαρίζετε σχολαστικά το όχημά σας με το πλυστικό υψηλής πίεσης. Με τις συμβουλές μας, το αυτοκίνητο, η μοτοσικλέτα και το ποδήλατο λάμπουν σαν καινούργια και είναι καλά φροντισμένα.

Περισσότερα για τους λάτρεις του κήπου