Δασοκομία

Στον τομέα των δασών, η STIHL είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για τις πιο απαιτητικές καθημερινές εργασίες υπό τις σκληρότερες συνθήκες. Οι επαγγελματίες σε θέματα φροντίδας δέντρων εκτιμούν την εξαιρετική χρηστικότητα και την αποτελεσματική απόδοση των αλυσοπρίονων STIHL. Έτσι, η STIHL αναβαθμίζει την παραγωγικότητα και την ασφάλεια σε ένα νέο επίπεδο.

Εύρεση ενος πιστοποιημένου αντιπροσώπου STIHL κοντά σας

Αλυσίδες πριονιού STIHL και λάμες σε έναν κορμό δέντρου στο δάσος, ένα φρεσκοκομμένο δέντρο στο φόντο

Σύμβουλος για τις αλυσίδες και τις λάμες

Δείτε ποιες αλυσίδες και λάμες είναι κατάλληλες για το μηχάνημά σας και τις ανάγκες σας. Ανακαλύψτε τώρα τις κατάλληλες αλυσίδες και λάμες για επαγγελματικές εφαρμογές!

Εκθεσιακό περίπτερο STIHL Indoor, μεταξύ άλλων με εκθεσιακά μηχανοκίνητα αλυσοπρίονα και προστατευτικό εξοπλισμό

Γνωρίστε την STIHL σε εκθέσεις και εκδηλώσεις

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την STIHL και τα επαγγελματικά προϊόντα μας; Επισκεφτείτε μας σε μια  τις επικείμενες επιδείξεις ελιάς , υλοτομίας αλλά και για διάφορα άλλα θέματα ενδιαφέροντος που διοργανώνονται από την εταιρίας μας αλλά και από τους πιστοποιημένους αντιπροσώπους μας , σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας! Μάθετε εδώ ενημερωμένες πληροφορίες για επικείμενες ημερομηνίες.

Ασφάλεια στην εργασία στην STIHL

Τρεις άνδρες με προστατευτικό εξοπλισμό μπροστά από ένα όχημα με ανοιχτό πορτμπαγκάζ, μέσα σε αυτό επαναφορτιζόμενα μηχανήματα STIHL

Ασφαλής εργασία που δεν βλάπτει την υγεία

Η STIHL δίνει μεγάλη σημασία στην ασφάλεια εργασίας και την προστασία της υγείας. Σας ενημερώνουμε για τα σημαντικότερα μέτρα προστασίας και τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας, ώστε εσείς και οι εργαζόμενοί σας να μπορείτε να εκτελείτε την εργασία σας χωρίς να ανησυχείτε και με ασφάλεια.

Περισσότερες υπηρεσίες