Χρήσιμες γνώσεις από επαγγελματίες για επαγγελματίες

Είστε επαγγελματίας που αγαπάτε την εργασία και τα μηχανήματα σας;
Έχετε απορίες για τα προϊόντα της STIHL; Αν ναι, είμαστε εδώ με τις απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις επαγγελματιών!

Παλιό-κείμενο

Στα παρασκήνια της STIHL

Μάθετε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για την παραγωγή και την πράξη στην STIHL και μη χάνετε τις αποκλειστικές ματιές μας στα παρασκήνια. Σας παρέχουμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ενεργειακά αποδοτική παραγωγή των επαναφορτιζόμενων μπαταριών και των λαμών στη STIHL.

Ο συνεργάτης σας για επαγγελματικές εφαρμογές

Ο πιστοποιημένος αντιπρόσωπος STIHL είναι ο συνεργάτης σας για επαγγελματικές εφαρμογές. Χάρη στις εξειδικευμένες γνώσεις και την εμπειρία, σας βοηθά να επιλέξετε τα σωστά εργαλεία και σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών και συντήρησης. Βρείτε έναν πιστοποιημένο αντιπρόσωπο  STIHL κοντά σας και δείτε το και μόνοι σας.

Ασφάλεια στην εργασία στην STIHL

Τρεις άνδρες με προστατευτικό εξοπλισμό STIHL δίπλα σε ένα όχημα με ανοιχτό πορτμπαγκάζ

Ασφαλής εργασία που δεν βλάπτει την υγεία

Η STIHL δίνει μεγάλη σημασία στην ασφάλεια εργασίας και την προστασία της υγείας. Σας ενημερώνουμε για τα σημαντικότερα μέτρα προστασίας και τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας, ώστε εσείς και οι εργαζόμενοί σας να μπορείτε να εκτελείτε την εργασία σας χωρίς να ανησυχείτε και με ασφάλεια.

παραδειγματα προσ μιμηση

Επαγγελματιές εν ώρα εργασίας

Σας προσφέρουμε γνώσεις σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές σε επαγγελματικές εφαρμογές σε εταιρείες - με βάση συγκεκριμένες εφαρμογές. Μάθετε πώς μπορείτε να οργανώσετε την εργασία  σας και ενημερωθείτε για τις σύγχρονες λύσεις διαχείρισης ενέργειας για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Εικονίδιο e-mail

Το ενημερωτικό δελτίο της STIHL από επαγγελματίες για επαγγελματίες

Στο ενημερωτικό δελτίο μας για επαγγελματίες της STIHL θα μαθαίνετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα πάντα σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις εκδηλώσεις μας για επαγγελματίες χρήστες.

Περισσότερες υπηρεσίες