Παρελκόμενα για σύστημα Kombi και σύστημα Multi

FilterIconΦιλτράρισμα

Ομάδα χρηστών
Τύπος προϊόντος
Τύπος Κινητήρα
Ευκαιρίες
Σωλήνας επέκτασης από αλουμίνιο
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Προέκταση σωλήνα 50 cmΆξονας επέκτασης
39,80 €αντί για 49,80 €*
Carbon fibre shaft extension
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Carbon προέκταση σωλήνα HT-KM, HL-KMΆξονας επέκτασης
100,00 €αντί για 125,00 €*
RTS harness
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Σύστημα μεταφοράς στην πλάτη RTSΆλλα αξεσουάρ για το σύστημα Kombi και το σύστημα Multi
132,00 €αντί για 165,00 €*
Super Harness for pole pruners
Σύστημα μεταφοράς στην πλάτη RTS-HTΆλλα αξεσουάρ για το σύστημα Kombi και το σύστημα Multi
189,00 €
Επέκταση άξονα
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Άξονας προέκτασης 1mΆξονας επέκτασης
66,40 €αντί για 83,00 €*
Curved flat nozzle
Καμπύλο πεπλατυσμένο μπεκΆλλα αξεσουάρ για το σύστημα Kombi και το σύστημα Multi
11,80 €
Wheel kit
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Σετ τροχώνΆλλα αξεσουάρ για το σύστημα Kombi και το σύστημα Multi
45,60 €αντί για 57,00 €*
Cultivator blade
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Ρυθμιστής σκαπτικού εργαλείουΆλλα αξεσουάρ για το σύστημα Kombi και το σύστημα Multi
15,20 €αντί για 19,00 €*
Weight kit
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Πρόσθετα βαρίδιαΆλλα αξεσουάρ για το σύστημα Kombi και το σύστημα Multi
44,80 €αντί για 56,00 €*
Tip protector - long-reach hedge trimmers
Προστατευτικό οδηγούΆλλα αξεσουάρ για το σύστημα Kombi και το σύστημα Multi
Από
10,20 €
10 από 10 Προϊόντα

Αξεσουάρ

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ


Με τα παρελκόμενα Multi για τα συστήματα Kombi και Multi της STIHL μπορείτε να συμπληρώσετε τον πολυλειτουργικό σας εξοπλισμό εργασίας με πρόσθετες επιλογές – για να κάνετε τη δουλειά σας ακόμα πιο άνετα από δω και στο εξής.


ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ KOMBI ΚΑΙ MULTI ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΨΗΛΟ ΒΑΘΜΟ ΕΥΕΛΙΞΙΑΣ


Με τα συστήματα Kombi και Multi της STIHL, έχετε μια μονάδα κινητήρα που μπορεί να γίνει πολλά εργαλεία. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μπορείτε να μετατρέψετε τη φρέζα σας σε σάρωθρο, ή τον φραχτοκόπτη σας σε φυσητήρα φύλλων. Μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας ακόμα πιο εύκολη με τα κατάλληλα παρελκόμενα για τα συστήματα Kombi και Multi της STIHL. Επιπλέον προσφέρουμε διάφορες επεκτάσεις σωλήνων, έναν προστατευτικό αορτήρα, ένα πρακτικό σετ τροχών, και πολλά άλλα. Αφιερώστε λίγο χρόνο και ρίξτε μια ματιά στα καλοσχεδιασμένα μας είδη και δείτε και μόνος σας πώς μπορείτε να κάνετε τον βενζινοκίνητο ή επαναφορτιζόμενο κινητήρα Kombi σας ακόμα πιο πολύπλευρο. Μπορείτε να παραγγείλετε τα παρελκόμενα από το ηλεκτρονικό κατάστημα STIHL και να ζητήσετε παράδοση στην πόρτα σας.


ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ


Με την επέκταση σωλήνα από αλουμίνιο, χάλυβα ή ανθρακονήματα για το κονταροπρίονο Kombi και τον φραχτοκόπτη Kombi, αυξάνεται η εμβέλεια του μηχανήματός σας έως και κατά ένα μέτρο. Όταν χρειάζεται, απλά συνδέστε το τηλεσκοπικό κοντάρι και μπορείτε να φτάσετε χωρίς κόπο τις παραμελημενές γωνίες του φράχτη σας ή κλαδιά δέντρων κοντά στην κορυφή.


Αν θέλετε να προσαρμόσετε το εργαλείο Kombi σας ακόμα περισσότερο στις συνθήκες της εργασίας σας, ρίξτε μια ματιά στην έξυπνη γωνιακή κεφαλή μας. Με την κεφαλή αυτή μπορείτε να κόψετε την πάνω οριζόντια επιφάνεια ακόμα και σε ψηλούς φράχτες και να κλαδέψετε με ακρίβεια. Επίσης προσφέρουμε ένα προστατευτικό μύτης για να είστε βέβαιος ότι το μηχάνημά σας θα πάθει ζημιά την ώρα που το χρησιμοποιείτε – για παράδειγμα, όταν δουλεύετε κοντά στο έδαφος ή δίπλα σε τοίχους. Το εξάρτημα αυτό προστατεύει τη μύτη του μαχαιριού από ζημιές και μειώνει τη φθορά.


ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ


Αν πρόκειται να αναλάβετε μεγάλες και απαιτητικές εργασίες σε φράχτες και δέντρα, συνιστούμε τον ρυθμιζόμενο σε μέγεθος αορτήρα μας, στον οποίο μπορείτε εύκολα να στερεώσετε το βενζινοκίνητο εργαλείο Kombi σας. Ο αορτήρας κατανέμει το βάρος του εργαλείου ομοιόμορφα σε όλο το σώμα σας και μειώνει την καταπόνηση της μέσης και των αρθρώσεών σας. Και μόλις ολοκληρώσετε την εργασία, θα αναλάβει η τσάντα μεταφοράς, που χωρά τον κινητήρα Kombi σας με κυκλική λαβή μαζί με διάφορα εργαλεία Kombi, με ασφάλεια και οικονομία χώρου. Η τσάντα είναι ιδανική αν δουλεύετε σε διαφορετικές τοποθεσίες ή αν απλά θέλετε να κρατήσετε το εργαλείο σας ασφαλές κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης.


ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ MULTI: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΘΟΣ


Έχουμε σχεδιάσει ένα ειδικό σετ τροχών για τους κινητήρες Multi μας, που θα σας βοηθήσει στη σάρωση, στο σκούπισμα, στο καθάρισμα. Οι τροχοί χαμηλής τριβής που συνδέονται εύκολα στον κινητήρα διευκολύνουν την ανύψωση της μηχανής χωρίς κόπο, την ώρα που δουλεύετε. Επίσης μπορείτε να μετακινήσετε το σύστημα Multi σας χωρίς δυσκολία σε ανώμαλες επιφάνειες και όπου υπάρχει άφθονος χώρος.


Η  φρέζα αυτού του εργαλείου Multi επιτρέπει την επανακαλλιέργεια και χαλάρωση σφιχτού χώματος και πηλώδους εδάφους. Αν όμως θέλετε να προσμείξετε άμμο στο έδαφος σας ή να δημιουργήσετε αυλάκια για φύτευση, καλύτερα να χρησιμοποιήσετε τον σβολοθρυμματιστή. Ένας ρυθμιστής σκαπτικού μαχαιριού είναι επίσης ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Με το εργαλείο αυτό μπορείτε να αλλάξετε το βάθος κατεργασίας και την ταχύτητα πρόωσης κατά την επεξεργασία του εδάφους, με ένα ελαφρύ τράβηγμα ή σπρώξιμο. Μπορείτε να ορίσετε μέχρι και το βάθος που θα σκάψει το μαχαίρι μέσα στο χώμα, αν χρειάζεται. Αν έχετε να κάνετε με πολύ δύσκολο έδαφος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σετ βαριδιών μας για να ασκήσετε περισσότερη πίεση και να κάνετε την εργασία πιο εύκολη. Μπορείτε να παραγγείλετε τα παρελκόμενα για το σύστημα STIHL Kombi/Multi απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL.