Παραδείγματα προς μίμηση

Εδώ θα αποκτήσετε αποκλειστικές γνώσεις για την πρακτική εφαρμογή των λύσεων STIHL - από το STIHL connected μέχρι την καινοτόμο διαχείριση ενέργειας στη διαμόρφωση του τοπίου.

Zwei Landschaftsgärtner entladen STIHL Akku-Geräte aus einem Auto, im Hintergrund sind weitere Arbeiter

μεταβαση ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΡΑΪΣΜΌ

Όλο και περισσότεροι επαγγελματίες αλλάζουν τους στόλους τους σε μπαταρίες - όπως η γαλλική εταιρεία εξωραϊσμού Liléo Jardins. Περίπου το 85% του στόλου της είναι ήδη ηλεκτροκίνητο. Μάθετε γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για τη μετάβαση στην ηλεκτροδότηση από μπαταρίες.

Ein Mitarbeiter der Farwick GmbH in Rückenansicht befindet sich vor einem bottTainer powered by STIHL

ΚΑΙΝΟΤΌΜΟΣ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΞΩΡΑΪΣΜΌ

Το μοναδικό σύστημα διαχείρισης ενέργειας της STIHL διευκολύνει την εργασία στη διαμόρφωση του τοπίου - και για τους επαγγελματίες της Farwick GmbH. Γνωρίστε τις καινοτόμες λύσεις της STIHL.

ΙΣΧΥΡΈΣ ΣΥΣΚΕΥΈΣ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΓΙΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΈΣ ΕΡΓΑΣΊΕΣ

ΟΙ ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΆΡ ΤΗΣ STIHL

Ο επαγγελματικός σύμβουλος μπαταριών, ο σύμβουλος αλυσίδων και ράβδων και ο σύμβουλος εργαλείων κοπής STIHL διευκολύνουν την επιλογή σας και σας βοηθούν να βρείτε τη βέλτιστη λύση για την εργασία σας με λίγα μόνο κλικ.

Icon Brief

ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΊΟ ΤΗΣ STIHL ΑΠΌ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ

Στο ενημερωτικό δελτίο STIHL Profi, μπορείτε να ενημερώνεστε τακτικά για τα προϊόντα υψηλής απόδοσης, τις υπηρεσίες και τις εκδηλώσεις μας για επαγγελματίες χρήστες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ