Πλούσια ισχύς επαναφορτιζόμενης μπαταρίας για επαγγελματίες.

Επαγγελματική ισχύς με επαναφορτιζόμενη μπαταρία – σχεδιασμένη για όλους όσους χρειάζονται καθημερινά αθόρυβα και αποδοτικά επαναφορτιζόμενα μηχανήματα.

Προϊόντα από το βίντεο

Απλά δυνατό: Τα πλεονεκτήματα του συστήματος AP

Το σύστημα STIHL AP προορίζεται για επαγγελματική χρήση στη φροντίδα τοπίων, κήπων και δέντρων, καθώς και για εργασίες των δήμων. Περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα επαναφορτιζόμενων μηχανημάτων από διάφορες κατηγορίες μηχανημάτων. Χάρη στις αποδοτικές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου και τις φορητές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AR L είναι ιδιαίτερα ευέλικτες στη χρήση.

 Λογότυπο του συστήματος AP της STIHL με τη μορφή γκρι εικονιδίου μπαταρίας
  • Περισσότερη ισχύς για κάθε πρόκληση

  • Ιδιαίτερα αθόρυβο, ακόμη και σε θορυβώδη περιβάλλοντα

  • Μεγάλη αντοχή σε παρατεταμένη χρήση στην εργασία

  • Μεγάλη ευελιξία – κατάλληλες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες για διάφορα μηχανήματα

Αρχιτέκτονες κήπων και τοπίου παίρνουν μηχανήματα του συστήματος STIHL AP και μια φορητή επαναφορτιζόμενη μπαταρία από την επιφάνεια φόρτωσης του οχήματός τους.
Οι φορητές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και οι φυσητήρες ανήκουν στην κατασκευή κήπων και τοπίων.

Οι γνώμες των επαγγελματιών για το σύστημα AP

Ανακαλύψτε τώρα το σύστημα επαναφορτιζόμενων μπαταριών AP STIHL σε έναν πιστοποιημένο αντιπρόσωπο  της STIHL!

Γραφικά με εικονίδια όλων των κατηγοριών επαγγελματικών επαναφορτιζόμενων μηχανημάτων της STIHL και ένα λογότυπο συστήματος STIHL AP στο κέντρο.

Κατηγορίες μηχανημάτων στο σύστημα AP

Το σύστημα AP της STIHL αποτελείται από διάφορες κατηγορίες μηχανημάτων για κάθε πεδίο εφαρμογής στη φροντίδα τοπίου, κήπου και δέντρων.

Ανακαλύψτε τώρα τη μεγάλη γκάμα με επαναφορτιζόμενα μηχανήματα στην γκάμα προϊόντων μας: 

Ένα πραγματικό δίδυμο ισχύος STIHL: Το MSA 300 και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία AP 500 S

Απλά αποδοτικό: MSA 220 T 

Το επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο φροντίδας δέντρων MSA 220 T για τον επαγγελματικό τομέα διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα. Το ηλεκτρονικό σύστημα χειρισμού με πλήκτρο απασφάλισης επιτρέπει εύκολο, άνετο χειρισμό – με υψηλή κοπτική απόδοση: Σε συνδυασμό με την μπαταρία AP 300 S, το MSA 220 T μπορεί να πραγματοποιήσει έως και 260 τομές σε 29 λεπτά.

Χρόνοι λειτουργίας και φόρτισης

Τα αποδοτικά επαναφορτιζόμενα μηχανήματα STIHL του συστήματος AP διακρίνονται για την αντοχή και την ισχύ τους. Oι παρακάτω  πίνακες δείχνουν τους χρόνους λειτουργίας των επαναφορτιζόμενων μηχανημάτων από το σύστημα AP ανάλογα με τη χρησιμοποιούμενη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, καθώς και τους χρόνους φόρτισης διαφόρων μπαταριών STIHL.

Εργασία σε βροχή

Όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP έχουν σχεδιαστεί για καθημερινή χρήση, ακόμα και υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες. Για το λόγο αυτό, διαθέτουν μια ελεγμένη προστασία από εκτοξευόμενο νερό. Η αποτελεσματικότητα αποδεικνύεται με εξαντλητικές εσωτερικές δοκιμές. Η δοκιμή εκτοξευόμενου νερού βασίζεται μεταξύ άλλων στο πρότυπο IPX4.