Ξεκινήστε τη σεζόν κήπου

Τι σκοπεύετε να κάνετε;

Είτε πρόκειται για τέλειο γκαζόν, άνετο πριόνισμα και κοπή, είτε για καθαρισμό γύρω από το σπίτι και τον κήπο – η STIHL σας προσφέρει την τέλεια λύση για τα επόμενα έργα σας. Απλώς επιλέξτε παρακάτω τον τομέα εφαρμογής και συγκρίνετε τα προϊόντα μας, για να βρείτε το κατάλληλο για εσάς μηχάνημα STIHL!

Ο κήπος σας την άνοιξη

Ένας άνδρας κόβει τον φράχτη στον κήπο του με ένα ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSA 40

Ετοιμαστείτε για τη νέα σεζόν

Την άνοιξη, ο κήπος ξυπνάει με νέα ζωή! Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο του έτους, για να φροντίσετε τα φυτά σας, να προετοιμάσετε τα παρτέρια και να φυτέψετε νέα λουλούδια. Απομακρύνετε τα υπολείμματα του χειμώνα, χαλαρώστε το έδαφος και δώστε στα φυτά σας την προσοχή που χρειάζονται, για να ανθίσουν την επόμενη σεζόν.

Με λίγες κινήσεις, ο κήπος σας θα είναι πολύχρωμος και ανθισμένος τους επόμενους μήνες.

Highlights STIHL για την άνοιξη

Ανακαλύψτε τις τρέχουσες ευκαιρίες και προωθητικές ενέργειες

Το χλοοκοπτικό ρομπότ iMOW κινείται σε καλοκαιρινό γκαζόν και κουρεύει

Άνοιξη: Προσφορές για την έναρξη της σεζόν

Ανακαλύψτε τις ελκυστικές προσφορές μας για επιλεγμένα προϊόντα στην αρχή της άνοιξης και ετοιμάστε τον κήπο σας για το καλοκαίρι.

Συμβουλές κήπου STIHL: Φροντίδα γκαζόν την άνοιξη

Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να φροντίσετε το γκαζόν σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με τη σωστή προετοιμασία, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το γκαζόν σας θα αναπτυχθεί υγιές.

Ανακαλύψτε τις καλύτερες τεχνικές για το κούρεμα, τον αερισμό και τη λίπανση του γκαζόν σας αυτή τη σεζόν. Μάθετε πώς να αφαιρείτε τα βρύα και να επιδιορθώνετε τα γυμνά σημεία για να δημιουργήσετε ένα πράσινο χαλί που θα μπορείτε να απολαύσετε τις ζεστές ημέρες.

Ετοιμαστείτε για την άνοιξη

Εγγραφείτε στο Newsletter STIHL.

Ο έμπορος δείχνει στον πελάτη το επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο

Αγοράστε τώρα από τον τοπικό σας πιστοποιημένο αντιπρόσωπο. 

Τα μηχανήματα STIHL καταπονούνται σκληρά. Γι' αυτό δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στις εξατομικευμένες συμβουλές και την εξειδικευμένη εξυπηρέτηση, που μπορεί να προσφέρει μόνο ο πιστοποιημένος αντιπρόσωπος.

  • Αξιόπιστες συμβουλές
  • Εξειδικευμένη ενημέρωση προϊόντος
  • Επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών
  • Γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ

Μηχανήματα κήπου STIHL