Καμπάνιες & προωθητικές ενέργειες

Κοπή μπορντούρας γκαζόν με επαναφορτιζόμενο συμπαγές ψαλίδι θάμνων STIHL HSA 26

Τρέχοντα bestseller

Ψαλίδια μπορντούρας, μηχανές γκαζόν, χορτοκοπτικά ή μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης STIHL: Επαναφέρετε τώρα αξιόπιστα και γρήγορα τον κήπο σας σε τάξη με τα αποδοτικά εργαλεία της STIHL. Βρείτε εδώ τα πιο δημοφιλή προϊόντα για τη φροντίδα του κήπου την άνοιξη!
Ανακαλύψτε τα τρέχοντα bestseller
Όχημα με τηλεσκοπικό κονταροπρίονο STIHL HTA 135, φραχτοκόπτη HLA 135, βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό FSA 135 και KMA 135 στην επιφάνεια φόρτωσης

Τα νέα της STIHL

Ανακαλύψτε τα νέα στους τομείς βενζινοκίνητα αλυσοπρίονα, φυσητήρες, ψαλίδια μπορντούρας, μηχανές γκαζόν και πολλά άλλα. Τα νέα προϊόντα της STIHL έχουν σχεδιαστεί, ως συνήθως, με γνώμονα την ποιότητα, την αποδοτικότητα και τη φιλικότητα προς το χρήστη.
Ανακαλύψτε νέα προϊόντα
Μια γυναίκα σπρώχνει ένα καροτσάκι με ένα ψαλίδι μπορντούρας STIHL μέσα στον κήπο της.

Τρέχουσες Καμπάνιες

Είτε πρόκειται για χλοοκοπτικά ρομπότ, αλυσοπρίονα, είτε για επαναφορτιζόμενα εργαλεία: Εδώ θα βρείτε επιλεγμένα προϊόντα σε κορυφαίες τιμές.
Ανακαλύψτε την τρέχουσα καμπάνια
Μια γυναίκα στέκεται στον κήπο με μια ποικιλία προϊόντων επαναφορτιζόμενης μπαταρίας της STIHL

Σετ STIHL

Μερικά από τα επαναφορτιζόμενα εργαλεία μας δεν διατίθενται μόνο μεμονωμένα, αλλά και ως σετ STIHL. Τα σετ STIHL μπορεί να περιέχουν μια μπαταρία και έναν φορτιστή που μπορείτε να προμηθευτείτε από τον έμπορό σας. Επισκεφθείτε τη σελίδα μας για να μάθετε ποια σετ είναι κατάλληλα για εσάς.
Ανακαλύψτε τα σετ STIHL