Ανακοινώσεις προϊόντων STIHL

Ανακαλύψτε όλες τις καινοτομίες και τα νέα προϊόντα της STIHL που διευκολύνουν τη δουλειά σας ως επαγγελματίας ή στο σπίτι και στη φύση. Όπως με όλες τις λύσεις της STIHL, έτσι και με τα νέα προϊόντα δώσαμε προσοχή στο να βάλουμε την ποιότητα, την απόδοση και τη φιλικότητα προς το χρήστη στο προσκήνιο για εσάς.

Τα κυριότερα σημεία του προϊόντος για ιδιώτες χρήστες

STIHL MS 162 im Einsatz

STIHL MS 162

Το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 162 είναι ένα αξιόπιστο μηχάνημα εισαγωγικού επιπέδου τόσο για τη συντήρηση χώρων όσο και για την κηπουρική και τη διαμόρφωση του τοπίου. Είτε κόβετε καυσόξυλα είτε κλαδεύετε οπωροφόρα δέντρα, το MS 162 είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Διατίθεται από τον Οκτώβριο του 2023 στους Πιστοποιημένους Αντιπροσώπους STIHL.

STIHL SEA 20 im Einsatz

STIHL SEA 20

Το πρακτικό επαναφορτιζόμενο σκουπάκι χειρός STIHL SEA 20 καθαρίζει μικρούς χώρους με μεγάλυ ισχύ.  Ο συμπαγής σχεδιασμός του, η εργονομικά διαμορφωμένη μαλακή λαβή με κουμπί ασφάλισης και η οθόνη LED για την ανάγνωση της τρέχουσας κατάστασης φόρτισης της μπαταρίας καθιστούν το μικρό επαναφοριτιζόμενο σκουπάκι ιδανικό για το καθάρισμα μικρών στεγνών επιφανειών στο γκαράζ, στο εργαστήρι ή στο αυτοκίνητο.

Διατίθεται στους Πιστοποιημένους Αντισπροσώπους STIHL.

HTA 50 im Einsatz

STIHL HTA 50

Αν θέλετε να κάνετε εργασίες συντήρησης σε καλλωπιστικά και οπωροφόρα δέντρα, το επαναφορτιζόμενο κονταροπρίονο STIHL HTA 50 είναι ιδανικό για εσάς. Χάρη στο συνολικό μήκος των 280 εκατοστών, μπορείτε να φτάσετε αβίαστα σε ψηλά κλαδιά χωρίς να χρειάζεται η χρήση σκάλας. 

Διατίθεται στους Πιστοποιημένους Aντιπροσώπους STIHL.

STIHL BGA 60

STIHL BGA 60

Για τους φιλόδοξους ιδιώτες, ο επαναφορτιζόμενος φυσητήρας BGA 60 της STIHL είναι το ιδανικό εργαλείο για την απομάκρυνση φύλλων, χόρτου και άλλων ελαφρών υλικών από δρόμους, μονοπάτια, χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων και άλλες στεγνές επιφάνειες.

Ο επαναφορτιζόμενος φυσητήρας STIHL BGA 60 έχει εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις στο καθάρισμα, τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε με άριστο έλεγχο, χάρη στη μεταβλητή ισχύ της δέσμης αέρα. Παρά την υψηλή ισχύ του αποτελεσματικού κινητήρα EC, αυτός ο φυσητήρας είναι τόσο αθόρυβος που δεν χρειάζεται να φοράτε ωτoασπίδες κατά τη διάρκεια της χρήσης. Έτσι μπορείτε επίσης να εργαστείτε σε κατοικημένες περιοχές και σε χώρους με ευαισθησία στον θόρυβο.

Διατίθεται στους Πιστοποιημένους Αντιπροσώπους STIHL.

Θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες της STIHL; 

ΤΑ ΚΥΡΙΌΤΕΡΑ ΣΗΜΕΊΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊεσ

STIHL Rapid Hexa

ΣΎΣΤΗΜΑ ΚΟΠΉΣ STIHL HEXA - ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ!

Η πρωτοποριακή αλυσίδα αλυσοπρίονου Rapid Hexa 3/8" με την ειδική λίμα ακονίσματος Hexa κερδίζει πόντους για την απόδοση κοπής και τη διάρκεια ζωής. Οι αλυσίδες είναι ιδανικές για την επαγγελματική δασοκομία και τη συγκομιδή ξύλου.

• Μεγάλη διάρκεια ζωής της αλυσίδας λόγω του εξαιρετικού τροχίσματος

• Απλό και γρήγορο τρόχισμα χάρη στο σύστημα HEXA

• Τροχίζεται μόνο με την λίμα HEXA

Διατίθεται στους Πιστοποιημένους Αντιπροσώπους STIHL.

STIHL AP 500 S

STIHL AP 500 S

Η καλύτερη μπαταρία στην κατηγορία της. Η μπαταρία STIHL AP 500 S θέτει νέα πρότυπα για μπαταρίες ανεβάζοντας τον χρόνο λειτουργίας όλων των μηχανημάτων του συστήματος STIHL AP σε νέα επίπεδα χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία Power Laminat. Tα μοναδικά καi εξαιρετικά στοιχεία αυτής της μπαταρίας εξασφαλίζουν αισθητά μεγαλύτερη απόδοση ισχύος και χωρητικότητα, με διπλάσια διάρκεια ζωής και αριθμό κύκλων φόρτισης σε σύγκριση με όλες τις άλλες μπαταρίες της STIHL. 

Διατίθεται στους Πιστοποιημένους Αντιπροσώπους STIHL.

STIHL MSA 300

STIHL MSA 300

Το επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο STIHL MSA 300 παρέχει την απόδοση που ζητούν οι επαγγελματίες στην περιποίηση χώρων πρασίνου, στη δασοκομία και στις δημοτικές υπηρεσίες. Η υψηλή αξιοπιστία και η επιλογή ανάμεσα σε τρεις διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας επιτρέπουν άριστη απόδοση στις πιο ποικίλες εφαρμογές όπως ρίψη, αποκλάδωση και τεμαχισμό κορμών.

Λειτουργία ECO

Λειτουργία Ρίψης

Λειτουργία Αποκλάδωσης

Διατίθεται στους Πιστοποιημένους Αντιπροσώπους STIHL.

STIHL MSA 220 T

STIHL MSA 220 T

Το επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο περιποίησης δέντρων STIHL MSA 220 TC-O προσφέρει υψηλές επιδόσεις κοπής και μεγάλη άνεση στην επαγγελματική συντήρηση δέντρων, στην περιποίηση του κήπου και άλλων χώρων πρασίνου, αλλά και για τις δημοτικές υπηρεσίες, ειδικά για την περιποίηση δενδροκορυφών και την αφαίρεση ανεπιθύμητων βλαστών. Το επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο STIHL MSA 220 TC-O με τον δυνατό κινητήρα EC του έχει εξαιρετικές επιδόσεις στην περιποίηση δέντρων. Σε συνδυασμό με την ισχυρή μπαταρία STIHL AP 300 S παρέχει εξαιρετικές επιδόσεις κοπής.

Διατίθεται στους Πιστοποιημένους Αντιπροσώπους STIHL.

STIHl HTA 135 im Einsatz

STIHL HTA 135

Το επαναφορτιζόμενο κονταροπρίονο STIHL HTA 135 υποστηρίζει επαγγελματίες στην περιποίηση δέντρων και οπωρώνων και εργαζόμενους στις δημοτικές υπηρεσίες στο αποτελεσματικό κλάδεμα δέντρων – συμπεριλαμβανομένης της απομάκρυνσης νεκρού ξύλου, αλλά και πεσμένων δέντρων και κλαδιών μετά από θύελλα – και στο κλάδεμα οπωροφόρων δέντρων. Το πιο δυνατό επαναφορτιζόμενο κονταροπρίονο στην γκάμα προϊόντων της STIHL είναι επίσης ιδανικό για επιστάτες, αγρότες και ιδιοκτήτες κήπων και κτημάτων.

Διατίθεται στους Πιστοποιημένους Αντιπροσώπους STIHL.

STIHL BGA 300

STIHL BGA 300

Ο φυσητήρας μπαταρίας STIHL BGA 300 προσφέρει στους επαγγελματίες υψηλή απόδοση και ιδιαίτερα αθόρυβη λειτουργία χάρη στο καινοτόμο σύστημα Silence System. Βέλτιστη διαχείριση ενέργειας με μεταβλητή ρύθμιση της δύναμης του αέρα μέσω τεσσάρων προκαθορισμένων επιπέδων ισχύος (επίπεδα 1 - 3 + υπερενίσυχη) στη λαβή χειρισμού. Εξαιρετική ευελιξία χάρη στη γρήγορη ρύθμιση του μήκους του σωλήνα αέρα και της θέσης της λαβής. O BGA 300 είναι κορυφαίο μοντέλο και επίσης ο πρώτος φυσητήρας που τοποθετείται στην πλάτη από τη σειρά των επαναφορτιζόμενων φυσητήρων STIHL. 

Διατίθεται από τους Πιστοποιημένους Αντιπροσώπους STIHL.