Τεχνολογία STIHL. Για όσους εργάζονται σε εξωτερικό χώρο.

Η τεχνολογία STIHL είναι για όσους εργάζονται στη φύση και θέλουν να διευρύνουν τα όριά τους. Μάθετε περισσότερα για τα συστήματα και την τεχνολογία STIHL, καθώς και τα πρωτοποριακά αξεσουάρ προϊόντων.

Συστήματα και τεχνολογία STIHL 

Η τεχνολογία STIHL εξελίσσεται διαρκώς και προσφέρει ελεγμένες καινοτομίες κορυφαίας ποιότητας – είτε πρόκειται για συστήματα εκκίνησης, κινητήρες ή επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.  

Καινοτόμα αξεσουάρ προϊόντων

Είτε πρόκειται για επαγγελματική είτε για ιδιωτική χρήση – τα συστήματα αλυσίδων και λαμών, οι μεσινέζες και τα μαχαίρια καθώς και οι δίσκοι κοπής STIHL παρέχουν αξιόπιστη, ακριβή και αποδοτική εργασία.  

Πρωτοποριακή εξέλιξη προϊόντων από το 1926

Η εξέλιξη και η διευκόλυνση της εργασίας στη φύση – με αυτό το όραμα, ο ιδρυτής της εταιρείας Andreas Stihl εξέλιξε το πρώτο του βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο το 1926.  

Σήμερα, μια διεπιστημονική ομάδα ειδικών στο κέντρο εξέλιξης της εταιρείας μας εργάζεται για την περαιτέρω βελτίωση των τεχνολογιών της STIHL. Εργονομικότερη, αποδοτικότερη, βιωσιμότερη, μέχρι και δικτυωμένη και ψηφιακή. Η τεχνολογία STIHL αντλεί την έμπνευσή της από τις απαιτήσεις της φύσης – και τη θέληση να παρέχει τα πάντα.

Ακόμη περισσότερη τεχνολογία και πρότζεκτ

Η εξέλιξη και η διευκόλυνση της εργασίας στη φύση – με αυτό το όραμα, ο ιδρυτής της εταιρείας Andreas Stihl δημιούργησε το πρώτο του βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο το 1926.  

Σήμερα, μια διεπιστημονική ομάδα ειδικών στο κέντρο έρευνας και εξέλιξης της εταιρείας μας εργάζεται για την περαιτέρω βελτίωση των τεχνολογιών της STIHL. Εργονομικότερη, αποδοτικότερη, βιωσιμότερη, μέχρι και δικτυωμένη και ψηφιακή. Η τεχνολογία STIHL αντλεί την έμπνευσή της από τις απαιτήσεις της φύσης – και τη θέληση να παρέχει τα πάντα.