505,80 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 13% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ο νέος επαναφορτιζόμενος φυσητήρας BGA 200 είναι ένα δυνατό μηχάνημα με υψηλή δύναμη παροχής αέρα (21 N) και μεγάλη ταχύτητα αέρα (84 m/s) που απευθύνεται σε επαγγελματίες. Η δύναμη παροχής αέρα των 21 N τοποθετεί αυτό το επαναφορτιζόμενο μοντέλο ανάμεσα στον BR 350 (17 N) και τον BR 450 C-EF (26 N), παρέχοντας περίσσεια ισχύ για επαγγελματική εργασία. Η χαμηλή στάθμη θορύβου σημαίνει ότι δεν απαιτούνται ωτασπίδες κατά τη διάρκεια της χρήσης. Επίσης, το μηχάνημα αυτό μπορεί να χρησιμοποιείται με πολύπλευρους τρόπους – στο χέρι, σε χώρους όπου η ελευθερία κινήσεων είναι περιορισμένη, ή γαντζωμένο από το στήριγμα γοφού του νέου συστήματος μεταφοράς υψηλής άνεσης, όταν πρόκειται για μεγάλες εκτάσεις. Το μηχάνημα διαθέτει λειτουργία σταθερής απόδοσης cruise control, ενώ ο σωλήνας αέρα ρυθμίζεται γρήγορα με τον σφιγκτήρα ταχείας απελευθέρωσης.
 • Μηχάνημα χωρίς μπαταρία και χωρίς φορτιστή
 • Για αποτελεσματική απομάκρυνση φύλλων και υπολειμμάτων ακόμη και σε μεγαλύτερες περιοχές
 • Ιδανικό για χρήση στο εσωτερικό της πόλης σε περιοχές ευαίσθητες στο θόρυβο
 • BGA 200

  Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  BGA 200
  Άνετο σύστημα μεταφοράς
  BGA 200
  Δεύτερη λαβή
  BGA 200
  Κλείδωμα επιλεγμένης θέσης

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Δύναμη δέσμης αέρα21 N 1)
  Μέγιστη ταχύτητα αέρα84 m/s
  Χρόνος λειτουργίας AP 300 S (επίπεδο 1/2/3/Boost)up to 14 min
  Ταχύτητα αέρα70 m/s
  Παροχή αέρα941 m3/h 2)

  Σέρβις και συμβουλές