Παρελκόμενα για χλοοκοπτικά τρακτέρ

FilterIconΦιλτράρισμα

Ομάδα χρηστών
Τύπος προϊόντος
Ευκαιρίες
Αλεστικό σύστημα AMK 127
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Αλεστικό σύστημα AMK 127Κίτ άλεσης
Για επιλεγμένα μοντέλα της σειράς T5 και για όλα τα μοντέλα της σειράς T6
85,60 €αντί για 107,00 €*
Αλεστικό σύστημα AMK 097
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Αλεστικό σύστημα AMK 097Κίτ άλεσης
74,00 €αντί για 92,50 €*
Αλεστικό σύστημα AMK 082
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Αλεστικό σύστημα AMK 082Κίτ άλεσης
122,40 €αντί για 153,00 €*
Αλεστικό σύστημα AMK 097 S
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Αλεστικό σύστημα AMK 097 SΚίτ άλεσης
Ένθετο κάλυψης, για πλάτος κοπής 95 cm
74,00 €αντί για 92,50 €*
Αντιολισθητικές αλυσίδες ASK 020
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Αντιολισθητικές αλυσίδες ASK 020Αξεοσυάρ καθαρισμού χιονιού
Εξασφαλίζει καλή πρόωση στο χιόνι
179,20 €αντί για 224,00 €*
Αντιολισθητικές αλυσίδες ASK 016
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Αντιολισθητικές αλυσίδες ASK 016Αξεοσυάρ καθαρισμού χιονιού
Εξασφαλίζει καλή πρόωση στο χιόνι
110,40 €αντί για 138,00 €*
Εκτροπέας ADF 500
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Εκτροπέας ADF 500Άλλα Χλοοκοπτικό τρακτέρ Accessories
156,00 €αντί για 195,00 €*
Εκτροπέας ADF 400
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Εκτροπέας ADF 400Άλλα Χλοοκοπτικό τρακτέρ Accessories
Πίσω εκφόρτιση για χλοοκοπτικό
160,80 €αντί για 201,00 €*
Κύλινδρος AGW 098
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Κύλινδρος AGW 098Άλλα Χλοοκοπτικό τρακτέρ Accessories
398,00 €αντί για 497,50 €*
Κάλυμμα AAH 300
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Κάλυμμα AAH 300Άλλα Χλοοκοπτικό τρακτέρ Accessories
197,60 €αντί για 247,00 €*
Κάλυμμα AAH 200
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Κάλυμμα AAH 200Άλλα Χλοοκοπτικό τρακτέρ Accessories
188,80 €αντί για 236,00 €*
Φορτιστής ACB 010
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Φορτιστής ACB 010Άλλα Χλοοκοπτικό τρακτέρ Accessories
Παρατείνει τη διάρκεια ζωής των μπαταριών
57,20 €αντί για 71,50 €*
Συσκευή διάγνωσης φορτιστή ADL 012
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Συσκευή διάγνωσης φορτιστή ADL 012Άλλα Χλοοκοπτικό τρακτέρ Accessories
Επανενεργοποιεί τις μπαταρίες με 12 βολτ
101,60 €αντί για 127,00 €*
13 από 13 Προϊόντα

Αξεσουάρ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΖΟΝ: ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΥΡΕΜΑ


Με τα παρελκόμενα υψηλής ποιότητας για χλοοκοπτικά τρακτέρ από την STIHL, μπορείτε να μετατρέψετε το κομμένο γρασίδι σε λίπασμα, να τραβήξετε καρότσι, και ακόμα και να απομακρύνετε χιόνι – καθιστώντας το χλοοκοπτικό σας σε ένα μηχάνημα για όλες τις χρήσεις.


ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΜΕ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΑ ΤΡΑΚΤΕΡ


Τα χλοοκοπτικά τρακτέρ STIHL είναι ιδανικά για τη συντήρηση μεγάλων εκτάσεων πρασίνου, καθώς από αυτού του είδους χλοοκοπτικά μπορείτε να περιμένετε όχι μόνο το υψηλότερο δυνατό επίπεδο επιδόσεων και μεγάλο πλάτος κοπής, αλλά επίσης κορυφαία άνεση. Επιπλέον, είτε είστε φιλόδοξος ερασιτέχνης κηπουρός ή επαγγελματικός χρήστης, με τα παρελκόμενα για χλοοκοπτικά τρακτέρ μας μπορείτε να αυξήσετε την ευελιξία του μηχανήματός σας, μετατρέποντας το σε ένα μηχάνημα για όλες τις χρήσεις. Με τα αλεστικά συστήματά μας μπορείτε να τροφοδοτήσετε το γκαζόν σας με βιώσιμο λίπασμα χωρίς να ξοδεύεστε, με τις χιονοαλυσίδες και λεπίδα εκχιονισμού μπορείτε να απομακρύνετε χιόνι από την έξοδο του γκαράζ τον χειμώνα, και με το καρότσι μπορείτε να μεταφέρετε βαρύ εξοπλισμό από το σημείο Α στο σημείο Β. Μπορείτε να συνδέσετε μέχρι και τσουγκράνα για να χρησιμοποιήσετε το χλοοκοπτικό σας για γρήγορο και αποτελεσματικό μάζεμα φύλλων και σκουπιδιών. Ρίξτε μια ματιά στα παρελκόμενά μας και αποφασίστε ποια είναι κατάλληλα για σας. Στη συνέχεια, αγοράστε τα απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΑΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟ ΤΡΑΚΤΕΡ STIHL


Τα μεγάλα γκαζόν χρειάζονται ειδική περιποίηση – κάτι που διευκολύνεται αισθητά με αλεστικό κούρεμα. Χάρη στο μεγάλο πλάτος κοπής, αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει αποτελεσματικά με τα αλεστικά μας συστήματα που θα μετατρέψουν το χλοοκοπτικό STIHL σας σε αλεστικό χλοοκοπτικό σε χρόνο μηδέν. Στη διαδικασία της αλεστικής κοπής, το κομμένο γρασίδι ψιλοτεμαχίζεται και κατανέμεται στον χλοοτάπητα, όπου χρησιμεύει ως βιολογικό λίπασμα. Θα χρειαστεί να αφαιρέσετε τον χορτοσυλλέκτη και να τον αλλάξτε με κάποιον από τους εκτροπείς, αν θέλετε. Χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό του συστήματος εξαγωγής στο πίσω μέρος του μηχανήματος, το κομμένο γρασίδι διασκορπίζεται ομοιόμορφα στο γκαζόν, επιστρέφοντας στο έδαφος θρεπτικές ουσίες και υγρασία. Τα δύο μεγάλα πλεονεκτήματα είναι, αφενός, ότι δεν χρειάζεστε χημικό λίπασμα και, αφετέρου, ότι δεν χρειάζεται να απορρίψετε το κομμένο γρασίδι.


ΑΠΟ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΕ ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟ


Μπορεί ο χειμώνας να μην ασχολείστε με το κούρεμα γκαζόν, αλλά υπάρχουν πάντα λόγοι για να βγάλετε το χλοοκοπτικό σας τρακτέρ από την αποθήκη, καθώς με λίγα παρελκόμενα μπορείτε να μετατρέψετε το χλοοκοπτικό σας σε έναν βοηθό κήπου γενικών καθηκόντων. Συνδέοντας το ανατρεπόμενο καρότσι μας μπορείτε να μεταφέρετε έως 150 λίτρα δομικών υλικών, κομπόστ, εξοπλισμό κήπου και πολλά άλλα. Αξιοσημείωτη λεπτομέρεια είναι ότι μπορείτε το καρότσι επίσης χωριστά ως χειράμαξο κηπουρού.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χλοοκοπτικό τρακτέρ σας και στη διάρκεια του χειμώνα, γιατί με το σετ εκχιονισμού που είναι διαθέσιμο σε διάφορα πλάτη μπορείτε να κρατήσετε τα μονοπάτια και πεζοδρόμια γύρω από το σπίτι και στις εταιρικές εγκαταστάσεις ελεύθερα από χιόνι. Υπάρχουν χιονοαλυσίδες για όλα τα μεγέθη ελαστικών, όπως και άλλα παρελκόμενα για χλοοκοπτικά τρακτέρ που εξασφαλίζουν καλή πρόσφυση και εξαιρετική εργασία πάνω σε παγωμένες επιφάνειες.


ΣΩΣΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ


Είτε αφήνετε το χλοοκοπτικό σας σε εξωτερικό χώρο είτε το παρκάρετε σε στεγασμένο χώρο, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα κάλυμμα για αξιόπιστη προστασία από τη σκόνη και τις καιρικές συνθήκες. Αν θέλετε να παρκάρετε το χλοοκοπτικό τρακτέρ για μεγάλο χρονικό διάστημα, αξίζει να αποκτήσετε μια αντλία βενζίνης. Η αντλία χρησιμοποιεί αρνητική πίεση για να απομακρύνει το υπόλοιπο βενζίνης από το ρεζερβουάρ, εξασφαλίζοντας γρήγορη και αξιόπιστη εκκίνηση του χλοοκοπτικού σας τρακτέρ μετά από αρκετό χρόνο ακινησίας. Αν η μπαταρία σας έχει εξαντληθεί μετά από παρατεταμένη αποθήκευση, ο διαγνωστικός φορτιστής μας μπορεί να σας βοηθήσει. Θα επαναφέρει τη μπαταρία σας στη ζωή σε λίγα δευτερόλεπτα. Διαθέτουμε επίσης έναν φορτιστή συντήρησης που θα σας βοηθήσει να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας. Εν ολίγοις, υπάρχουν πολλά παρελκόμενα για χλοοκοπτικά τρακτέρ. Σας συνιστούμε να τα εξερευνήσετε και να κάνετε την παραγγελία σας άνετα και απλά στο ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL.