Υπηρεσία χλοοκοπτικού ρομπότ STIHL ¡MOW®

Ένας εξειδικευμένος έμπορος STIHL τοποθετεί ένα χλοοκοπτικό ρομπότ STIHL iMOW στη μονάδα φόρτισης σε έναν κήπο

Εάν έχετε επιλέξει ένα χλοοκοπτικό ρομπότ iMOW®, μπορείτε να χαλαρώνετε ενώ αυτό εργάζεται. Εάν το επιθυμείτε, ο  πιστοποιημένος αντιπρόσωπος σάς παρέχει εκτεταμένες υπηρεσίες για το χλοοκοπτικό ρομπότ σας – είναι ο καταρτισμένος συνεργάτης υποστήριξής σας για την πρώτη εγκατάσταση και για όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το iMOW®. Μπορείτε να βασίζεστε εξαρχής σε εξειδικευμένες συμβουλές για το νέο σας χλοοκοπτικό ρομπότ.

Αξιόπιστες συμβουλές

Κανένας άλλος δεν γνωρίζει καλύτερα το χλοοκοπτικό ρομπότ iMOW® από τους πιστοποιημένους αντιπροσώπους  της STIHL. Κάθε επιστοποιημένος αντιπροσώπος της STIHL συμμετέχει τακτικά σε εκπαίδευση. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι θα λαμβάνετε προσωπικές και άριστες συμβουλές επιτόπου. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να αναθέσετε τη σωστή και επαγγελματική εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση του χλοοκοπτικού ρομπότ σας σε έναν πιστοποιημένο αντιπροσώπο STIHL. Μπορείτε επίσης να λάβετε συμβουλές για την ασφαλή και ορθή χρήση του χλοοκοπτικού ρομπότ από τον πιστοποιημένο αντιπροσώπο σας και έτσι να επωφεληθείτε από την υπηρεσία STIHL iMOW®.

Απλά εμπιστευτείτε την εγκατάσταση στον εξειδικευμένο έμπορό σας:

Εξυπηρέτηση από τον καταρτισμένο πιστοποιημένο αντιπρόσωπο ¡MOW®

Εσείς και το χλοοκοπτικό ρομπότ iMOW® σας βρίσκονται στα καλύτερα χέρια στον πιστοποιημένος αντιπρόσωπος σας. Εάν το επιθυμείτε, ο πιστοποιημένος αντιπρόσωπος, εκτός από την εγκατάσταση του iMOW®, προσφέρει και άλλες υπηρεσίες:

Συντήρηση και επιθεώρηση

Ο πιστοποιημένος αντιπρόσωπος εκτελεί την ετήσια συντήρηση και επιθεώρηση του χλοοκοπτικού ρομπότ iMOW®. Ακόμα ελέγχει τη λειτουργικότητα του iMOW® και, εάν χρειάζεται, εγκαθιστά το πιο πρόσφατο λογισμικό στη μηχάνημα.

Καθαρισμός και χειμερινή αποθήκευση 

Το iMOW® απαιτεί τακτικό καθαρισμό. Ο πιστοποιημένος αντιπρόσωπος της περιοχής σας το αναλαμβάνει αυτό για εσάς. Σε αυτό το πλαίσιο, το περίβλημα, ο μηχανισμός κοπής και οι επαφές φόρτισης καθαρίζονται και ελέγχονται κατάλληλα. Δεν έχετε το κατάλληλο μέρος για τη χειμερινή αποθήκευση του χλοοκοπτικού ρομπότ σας; Τότε χρησιμοποιήστε την υπηρεσία iMOW® και ζητήστε τη φύλαξη του μηχανήματος από τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο STIHL. Αυτός φροντίζει για τις απαραίτητες προετοιμασίες και τη σωστή ρύθμιση της μονάδας βάσης για το χειμερινό διάλειμμα.

Έλεγχος και αλλαγή μαχαιριών

Ανά τακτά διαστήματα, το μαχαίρι του χλοοκοπτικού ρομπότ iMOW® πρέπει να αντικαθίσταται. Μπορείτε να αναθέσετε την αλλαγή των μαχαιριών στον συμμετέχοντα πιστοποιημένο αντιπρόσωπο. Αυτός θα ελέγξει το μαχαίρι για φθορά και ζημιά και αν χρειαστεί νέο μαχαίρι, θα το αντικαταστήσει για εσάς στο χλοοκοπτικό ρομπότ.