Εγγραφή προϊόντος

Είμαστε πεπεισμένοι για την ποιότητα και τη μακροπρόθεσμη απόδοση των προϊόντων μας! Γι' αυτόν τον λόγο, σας προσφέρουμε κατά την εγγραφή του μηχανήματός σας STIHL επέκταση της εγγύησης διάρκειας ενός έτους.

Γυναίκα κατά την εγγραφή του επαναφορτιζόμενου ψαλιδιού μπορντούρας της STIHL HSA 56 με το smartphone

Επεκτείνετε την εγγύησή σας!

Αγοράσατε ένα μηχάνημα STIHL πριν από λιγότερες από 30 ημέρες; Τότε εγγράψτε το μηχάνημά σας και επωφεληθείτε από τη δωρεάν επέκταση εγγύησης για ένα έτος!

Για την εγγραφή χρειάζεστε μόνο τον σειριακό αριθμό του προϊόντος σας, καθώς και την ημερομηνία αγοράς και το όνομα του πιστοποιημένου αντιπροσώπου της επιλογής σας. Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και οι φορτιστές εξαιρούνται από την επέκταση εγγύησης.

Η εγγραφή του προϊόντος σε πέντε απλά βήματα

Αρχική σελίδα εγγραφής προϊόντος STIHL
  1. Εισάγετε τον σειριακό αριθμό και την ημερομηνία αγοράς
  2. Εισάγετε τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο STIHL
  3. Εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία
  4. Εισάγετε τα ενδιαφέροντά σας (προαιρετικά)
  5. Έλεγχος και επιβεβαίωση

Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε μια επιβεβαίωση μέσω email, την οποία μπορείτε να φυλάξετε μαζί με το τιμολόγιο σας και να την υποβάλλετε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL σε περίπτωση εγγύησης.

Όροι της επέκτασης εγγύησης

Ισχύει για νέα μηχανήματα STIHL (εκτός από τους φορτιστές και τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες), τα οποία αγοράζονται από το δίκτυο της STIHL και εγγράφονται στη σελίδα preg.stihl.com εντός 30 ημερών από την αγορά.

Αυτή η επέκταση δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες επεκτάσεις εγγύησης. Πρέπει να φυλάσσετε το email για την επιβεβαίωση της εγγραφής του προϊόντος σας, καθώς και το τιμολόγιο αγοράς με τον σειριακό αριθμό και, σε περίπτωση προβλήματος με το μηχάνημα σας, να τα επιδεικνύετε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου εγγύησης. Η επέκταση εγγύησης ενός έτους ισχύει εξίσου για ιδιώτες και επαγγελματίες. Εδώ θα βρείτε τους όρους εγγύησης της STIHL.

Τα εγγεγραμμένα προσωπικά δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την επέκταση της εγγύησης και την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (newsletter), εάν ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή. Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία δεδομένων στην STIHL.

Κωνοφόρο δάσος με πράσινο λιβάδι στο φόντο, πίσω οροσειρά

Ενημερωτικό δελτίο STIHL

Κατά την εγγραφή μπορείτε να κάνετε απευθείας συνδρομή και στο ενημερωτικό δελτίο της STIHL και να λαμβάνετε πληροφορίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας! Έτσι, θα ενημερώνεστε για τις τρέχουσες προωθητικές ενέργειες και τα νέα προϊόντα STIHL και θα λαμβάνετε επίσης πολλές συμβουλές για τη χρήση του μηχανήματός σας.

Άτομο με smartphone στο χέρι και γάντια STIHL FUNCTION SENSOUCH

Ερωτήσεις σχετικά με την εγγραφή του προϊόντος

Θέλετε, για παράδειγμα, να μάθετε πού θα βρείτε τον σειριακό αριθμό του μηχανήματός σας; Για απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, ανατρέξτε στις Συχνές Ερωτήσεις.