Επικείμενες κατά τόπους επιδείξεις STIHL

Βρείτε παρακάτω τις επικείμενες επιδείξεις ελιάς , υλοτομίας αλλά και για διάφορα άλλα θέματα ενδιαφέροντος που διοργανώνονται από την εταιρίας μας αλλά και από τους πιστοποιημένους αντιπροσώπους μας , σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ STIHL

LOGO 25 YEARS

25 XΡΟΝΙΑ STIHL ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ STIHL 2023

Η STIHL σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από κοντά τις επιδείξεις μηχανημάτων που λαμβάνουν  χώρα σε όλη την Ελλάδα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τη γκάμα των μηχανημάτων STIHL, τον τρόπο λειτουργίας τους καθώς και να δοκιμάσετε όποιο μηχάνημα σας ενδιαφέρει υπό την καθοδήγηση των έμπειρων στελεχών της εταιρείας μας και των Πιστοποιημένων Αντιπροσώπων μας.

Μάθετε πρώτοι τις προγραμματισμένες επιδείξεις και λάβετε μέρος. 

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας και να λύσουμε κάθε απορία σας.

H STIHL γιορτάζει τα 25 χρόνια παρουσίας της θυγατρικής εταιρείας στον Ελλαδικό χώρο και σε συνεργασία με την Praktiker συνδιοργανώνουν τρεις εκδηλώσεις για το κοινό που δεν πρέπει να χάσεις!!

Ελάτε να σας γνωρίσουμε, να δείτε και να δοκιμάσετε από κοντά τα μηχανήματα STIHL υπό την καθοδήγηση των έμπειρων στελεχών της εταιρείας καθώς και να διασκεδάσουμε παίζοντας μικροί και μεγάλοι.

Και δεν τελειώσαμε εδώ... Μήπως θα είσαι εσύ ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα επαναφορτιζόμενο σκουπάκι STIHL SEA 20, αξίας 99€ για γρήγορο και εύκολο καθάρισμα στο σπίτι, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο! Μπες στην κλήρωση και διεκδίκησε το μεγάλο δώρο της ημέρας!

Θα μας βρείτε:

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, σας περιμένουμε από τις 18:00 - 20:30 στο κατάστημα της Praktiker στον Ταύρο

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, σας περιμένουμε από τις 18:00 - 20:30 στο κατάστημα της Praktiker στη Μεταμόρφωση

Σάββατο 4 Νοεμβρίου,  σας περιμένουμε από τις 11:30 - 14:00 στο κατάστημα της Praktiker στο Ελληνικό

ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ STIHL 2023

Η STIHL σε συνεργασία με τους Πιστοπιημένους Αντιπροσώπους της σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από κοντά τις επιδείξεις ελαιοραβδιστικών μηχανημάτων που διοργανώνουν σε όλη την Ελλάδα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε τον τρόπο λειτουργίας των μηχανημάτων STIHL καθώς και να τα δοκιμάσετε στη χρήση, με τη βοήθεια και την καθοδήγηση των στελεχών της εταιρείας αλλά και του συνεργάτη μας και επαγγελματία ελαιοκαλλιεργητή, κ. Τάσο Παπαδημητράτο.

Μάθετε πρώτοι συμβουλές και μυστικά τόσο για την καλλιέργεια όσο και για τη συγκομιδή της ελιάς. 

Βρείτε την κοντινότερη σε εσάς επίδειξη. Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας και να λύσουμε κάθε απορία σας.

Elaionas