Σκαπτικές φρέζες

FilterIconΦιλτράρισμα

Πεδίο εφαρμογής
Ομάδα χρηστών
Σύστημα μετάδοσης κίνησης
Εύρος Τιμής
Ευκαιρίες
3 από 3 Προϊόντα

Αξεσουάρ

ΣΚΑΠΤΙΚΕΣ ΦΡΕΖΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΔΑΦΩΝ


Οι σκαπτικές φρέζες STIHL βοηθούν στην αναστροφή του εδάφους και παρτεριών, για να προετοιμαστείτε το έδαφος για φύτευση χωρίς να παρακουραστείτε.


Η ΣΚΑΠΤΙΚΗ ΦΡΕΖΑ STIHL: Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΑΣ ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ


Το σκάψιμο του εδάφους σε μια περιοχή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να φυτέψετε, είναι μια βαριά και χρονοβόρα δουλειά – αλλά ζωτικής σημασίας για μια πετυχημένη καλλιέργεια. Γι’ αυτό και δεν προκαλεί εντύπωση ότι κηπουροί, αγρότες και συντηρητές χώρων πρασίνου εδώ και πολλά χρόνια βασίζονται σε σκαπτικές φρέζες για αυτή τη δουλειά. Είτε δουλεύετε σε μικρή, σε μεγάλη ή σε δύσκολη έκταση, μια σκαπτική φρέζα υψηλών επιδόσεων θα κάνει τη διαφορά στο χαλάρωμα και στην αναστροφή του εδάφους. Μπορείτε να αγοράσετε σκαπτικές φρέζες από το ηλεκτρονικό κατάστημα STIHL.


ΜΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ ΦΡΕΖΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ


Ώστε θέλετε να φτιάξετε ένα μικρό παρτέρι με λαχανικά για να καλλιεργήσετε τις δικές σας σαλάτες; Ή μήπως θέλετε να καλλιεργήσετε ένα μεγαλύτερο κομμάτι γης με πολλά και διάφορα φυτά; Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια νέα βάση ανάπτυξη για φυτά με τον λιγότερο δυνατό κόπο, η επένδυση σε μια σκαπτική φρέζα δεν θέλει δεύτερη σκέψη.


Εκτός από κοπή και χαλάρωση του εδάφους, που αυξάνει την πρόσληψη οξυγόνου στο έδαφος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις φρέζες μας για να ανακατέψετε ψιλοτεμαχισμένα υλικά, χούμους και κομπόστ στο έδαφος, δημιουργώντας ένα πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες πάνω στρώμα εδάφους. Το ειδικό σχήμα και η διάταξη των περιστρεφόμενων μαχαιριών στις φρέζες STIHL επιτρέπει πολύ αποτελεσματική εργασία, ενώ οι μικρές μας φρέζες προσφέρουν το πλεονέκτημα του μικρού μεγέθους και της ευκολίας ελιγμών.


Θέλουμε να σας προσφέρουμε μόνο το καλύτερο εργαλείο για το δικό σας έδαφος και τα δικά σας σχέδια – γι’ αυτό η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει μοντέλα με διάφορους αριθμούς περιστρεφόμενων μαχαιριών, διάφορες επιλογές σε επιδόσεις, και μια ποικιλία από σετ σκαπτικών μαχαιριών. Η STIHL έχει τη σωστή βενζινοκίνητη φρέζα για εδάφη κάθε είδους.


ΣΚΑΠΤΙΚΗ ΦΡΕΖΑ STIHL: ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ, ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ


Οι σκαπτικές φρέζες δεν πρέπει μόνο να κάνουν καλά τη δουλειά τους, πρέπει να είναι και εύκολες στον χειρισμό. Γι’ αυτό φροντίζει το έξυπνο αντιδονητικό σύστημα που είναι ενσωματωμένο στο τιμόνι της φρέζας STIHL, που προστατεύει τις αρθρώσεις σας, ακόμα και σε πολύωρη χρήση. Επιπλέον του αντιδονητικού συστήματος, οι φρέζες της STIHL επίσης έχουν μικρό μέγεθος και χαμηλό κέντρο βάρους, που διευκολύνει τον έλεγχο σε όλες τις καταστάσεις. Τα μοντέλα με ταχύτητα όπισθεν προσφέρουν μεγαλύτερη ευκολία σε κινήσεις και ελιγμούς ακόμα και σε πολύ περιορισμένους χώρους.

Σε όλες τις φρέζες STIHL μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα και την ισχύ με τον αντίχειρά σας. Το στρεφόμενος οδηγός βάθους ορίζει το βάθος της κατεργασίας και διευκολύνει την εκτέλεση ελιγμών σε στενά σημεία. Οι τροχοί στο πίσω μέρος φροντίζουν για εύκολη μεταφορά και αναδιπλώνονται στη διάρκεια της χρήσης. Άλλη μια πρακτική λεπτομέρεια είναι το τιμόνι που ρυθμίζεται σε ύψος και μπορεί να αναδιπλωθεί εντελώς για εύκολη φύλαξη της φρέζας.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΚΑΠΤΙΚΕΣ ΦΡΕΖΕΣ


Με μια φρέζα STIHL μπορείτε να ακολουθήσετε τη χαλαρή προσέγγιση στην καλλιέργεια εδαφών. Αντιλαμβανόμαστε ότι το δικό σας έδαφος μπορεί να είναι διαφορετικό, και γι’ αυτό έχουμε ένα ευρύ φάσμα από παρελκόμενα για τη φρέζα σας. Σ’ αυτό περιλαμβάνονται ειδικά προσαρμοζόμενα εργαλεία που προσθέτουν βάρος στο μηχάνημά σας, ώστε να διεισδύουν και σε πιο σκληρό έδαφος. Άλλη μια χρήσιμη προσθήκη είναι το σετ από σιδερένιους τροχούς, που διευκολύνει αισθητά την κίνηση σε δύσκολο, ανώμαλο έδαφος. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα παρελκόμενα απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα STIHL.