Καινοτομίες και τεχνολογίες

Μάθετε πώς προκύπτει η δοκιμασμένη ποιότητα της STIHL και πώς η τεχνολογία STIHL βοηθά τους επαγγελματίες να εξελίσσονται διαρκώς.

Βελτιωμένες επιδόσεις – δοκιμασμένη ποιότητα STIHL 

Γνωρίζουμε ότι για εσάς, η απόδοση και η αξιοπιστία είναι απαραίτητες για την επιτυχή ολοκλήρωση των έργων σας στις επαγγελματικές σας εφαρμογές. Γι' αυτό, εστιάζουμε στο να μην είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι και να αμφισβητούμε μονίμως τα όρια του εφικτού. Μόνο έτσι μπορούμε να σας εγγυόμαστε διαρκώς τα καλύτερα εργαλεία, λύσεις και μηχανήματα που διευκολύνουν τις εργασίες σας και συμβάλλουν σε μια μοναδική εμπειρία εργασίας.

Τεχνολογία STIHL. Για όσους εργάζονται σε εξωτερικό χώρο.

Έχουμε ακόμα περισσότερες καινοτομίες για εσάς: Το BGA 300 σάς προσφέρει ένα νέο Noise Reduction System για αθόρυβη λειτουργία και το MSA 300 είναι το πρώτο μηχανοκίνητο αλυσοπρίονο της STIHL με κόκπιτ λειτουργίας και ειδοποιήσεων. Ο επαναφορτιζόμενος αρμοκόφτης TSA 230 χωρίς εκπομπές ρύπων είναι κατάλληλος και για εργασίες σε εσωτερικούς χώρους, ενώ η ενσωματωμένη σύνδεση νερού δεσμεύει άμεσα τη σκόνη που δημιουργείται.

Ο συνεργάτης σας για επαγγελματικές εφαρμογές

Ο πιστοποιημένος αντιπρόσωπος STIHL είναι ο συνεργάτης σας για επαγγελματικές εφαρμογές. Χάρη στις εξειδικευμένες γνώσεις και την εμπειρία, σας βοηθά να επιλέξετε τα σωστά εργαλεία και σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών και συντήρησης. Βρείτε έναν πιστοποιημένο αντιπρόσωπο STIHL κοντά σας και δείτε το και μόνοι σας.

Ασφάλεια στην εργασία στην STIHL

Τρεις άνδρες με προστατευτικό εξοπλισμό μπροστά από ένα όχημα με ανοιχτό πορτμπαγκάζ, μέσα σε αυτό επαναφορτιζόμενα μηχανήματα STIHL

Ασφαλής εργασία που δεν βλάπτει την υγεία

Η STIHL δίνει μεγάλη σημασία στην ασφάλεια εργασίας και την προστασία της υγείας. Σας ενημερώνουμε για τα σημαντικότερα μέτρα προστασίας και τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας, ώστε εσείς και οι εργαζόμενοί σας να μπορείτε να εκτελείτε την εργασία σας χωρίς να ανησυχείτε και με ασφάλεια.

Καινοτόμες λύσεις για επαγγελματίες όλων των κλάδων.

Είτε πρόκειται για την αρχιτεκτονική κήπων και τοπίων, τη δασοκομία ή τον κατασκευαστικό κλάδο, η STIHL σάς προσφέρει καινοτόμες λύσεις για τη διευκόλυνση και τη βελτίωση της επαγγελματικής εργασίας σας. Μάθετε εδώ ποιες τεχνολογίες και καινοτομίες είναι σημαντικές για τον κλάδο σας.

Οι σύμβουλοι προϊόντων και αξεσουάρ της STIHL

Ο πιστοποιημένος αντιπρόσωπος STIHL θα σας διευκολύνει στην επιλογή της κατάλληλης μπαταρίας, λάμας και αλυσίδας και θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για την εργασία σας .

 

 

Εικονίδιο e-mail

Το ενημερωτικό δελτίο της STIHL από επαγγελματίες για επαγγελματίες

Στο ενημερωτικό δελτίο μας για επαγγελματίες της STIHL θα μαθαίνετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα πάντα σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις εκδηλώσεις μας για επαγγελματίες χρήστες.

Περισσότερες υπηρεσίες