Πλεονεκτήματα επαναφορτιζόμενης μπαταρίας κατά την επαγγελματική χρήση

Δείτε τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των επαναφορτιζόμενων μπαταριών μας για τους επαγγελματίες

Ένας επαγγελματίας της STIHL σε έναν σκελετό στέγης τεμαχίζει μια ξύλινη δοκό με ένα επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο, στο φόντο ένας ακόμα τεχνίτης εργάζεται με ένα επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο

Επισκόπηση: Πλεονεκτήματα επαναφορτιζόμενων μπαταριών 

 • Πολλά πλεονεκτήματα των μπαταριών AP, π.χ. ένδειξη κατάστασης φόρτισης ή δυνατότητα χρήσης σε περίπτωση βροχής 
 • Πλεονεκτήματα για τους εργαζομένους μεταξύ άλλων με την εργονομική σχεδίαση και εύκολη εκκίνηση
 • Για τις επιχειρήσεις, το κόστος λειτουργίας είναι συνήθως χαμηλότερο, με υψηλό επίπεδο απόδοσης  
 • Εργασία χωρίς θόρυβο και εκπομπές ρύπων σε ιδιωτικούς σταθμούς, σχολεία και κατοικίες  
 • Ευέλικτη φόρτιση του επαναφορτιζόμενου στόλου μέσω καινοτόμων λύσεων φόρτισης, όπως ο πολυφορτιστής.

Γενικά πλεονεκτήματα της επαναφορτιζόμενης μπαταρίας 

Τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα της STIHL προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα στη φροντίδα του κήπου, του τοπίου και των δέντρων, αλλά και σε δημοτικές εργασίες – τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες. Επιτρέπουν την αποδοτική εργασία χωρίς καυσαέρια. Επιπλέον, είναι αθόρυβα, αποδοτικά και χαρακτηρίζονται από μεγάλη διάρκεια ζωής. 

Το σύστημα AP της STIHL  για επαγγελματική χρήση περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα επαναφορτιζόμενων μηχανημάτων από διάφορες κατηγορίες, τα οποία είναι ιδιαίτερα ευέλικτα στη χρήση χάρη στις ισχυρές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου και τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες πλάτης. Η δοκιμασμένη ποιότητα STIHL, τα μέγιστα πρότυπα ασφαλείας, τα εκτενή αξεσουάρ και η έξυπνη διαχείριση ενέργειας και φόρτισης περιλαμβάνονται σε κάθε προϊόν.

Πλεονεκτήματα των επαναφορτιζόμενων μπαταριών ιόντων λιθίου STIHL

Σε όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα της STIHL τοποθετούνται επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου – και αυτό έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 

 • Μεγάλη διάρκεια ζωής 
 • Χωρίς φαινόμενο μνήμης
 • Χαμηλό βάρος 
 • Χαμηλή αυτοεκφόρτιση

Τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα των επαναφορτιζόμενων μπαταριών AP περιλαμβάνουν:  

 • Ένδειξη κατάστασης φόρτισης μέσω τεσσάρων πράσινων LED 
 • Δυνατότητα χρήσης σε περίπτωση βροχής

 

Πλεονεκτήματα της μπαταρίας κατά τη χρήση

Οι αποδοτικές επαγγελματικές μπαταρίες πρέπει να πληρούν διαφορετικές απαιτήσεις ανάλογα με τον τομέα δραστηριότητας και επιδεικνύουν διαφορετικά δυνατά σημεία σε συγκεκριμένους τομείς χρήσης.

Ένας άνδρας παραδίδει στον συνάδελφό του μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία STIHL, και οι δύο βρίσκονται πίσω από την επιφάνεια φόρτωσης ενός οχήματος, πάνω της βρίσκεται μεταξύ άλλων το bottTainer και ένα επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο STIHL καθώς και άλλα μηχανήματα

Για την εργασία σε ιδιωτικούς κήπους απαιτείται ένας μεγάλος στόλος μηχανημάτων.

Ιδιωτικοί κήποι

Για την εργασία με επαναφορτιζόμενα μηχανήματα σε ιδιωτικούς κήπους απαιτείται ένας ευρύς στόλος μηχανημάτων. Ο χειρισμός όλου του εύρους των προϊόντων που απαιτούνται μπορεί να γίνεται με το σύστημα AP. Για κάθε μηχάνημα απαιτείται κατά κανόνα ένας σύντομος χρόνος χρήσης, έτσι ώστε οι χρόνοι λειτουργίας των επαναφορτιζόμενων μπαταριών να υπεραρκούν. 

Κατά τη χρήση σε ιδιωτικούς κήπους, τα πλεονεκτήματα των ευέλικτων επαναφορτιζόμενων μηχανημάτων με εύκολο χειρισμό υπερτερούν σε σύγκριση με τα βενζινοκίνητα μηχανήματα, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς να προκαλούν θόρυβο ή επιβαρυντικές οσμές.

Ανακαλύψτε τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα για ιδιωτικούς κήπους

Ένας άντρας με προστατευτικό εξοπλισμό πριονίζει έναν κορμό δέντρου σε μια έκταση πρασίνου με ένα επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο STIHL

Τα αποδοτικά επαναφορτιζόμενα αλυσοπρίονα είναι κατάλληλα για τη φροντίδα των δέντρων.

Φροντίδα δέντρων 

Για τη φροντίδα των δέντρων σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους, απαιτούνται ελαφριά, ευέλικτα μηχανήματα που ο χειρισμός τους μπορεί να γίνεται αθόρυβα και χωρίς εκπομπές καυσαερίων. Ιδίως σε ό,τι αφορά τα κοψίματα φροντίδας, τα εύχρηστα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα δείχνουν την αξία τους. Η διαδικασία εκκίνησης χωρίς σχοινί εκκίνησης είναι εμφανώς γρηγορότερη και ευκολότερη σε σύγκριση με τα συμβατικά μηχανήματα βενζίνης.

Ένας άνδρας με εξοπλισμό εργασίας απομακρύνει τα φύλλα από έναν δρόμο στάθμευσης χρησιμοποιώντας έναν επαναφορτιζόμενο φυσητήρα

Τα φύλλα μπορούν να αφαιρούνται χωρίς εκπομπές ρύπων με τους επαναφορτιζόμενους φυσητήρες.

Δημόσιο και μεγαλύτεροι ιδιωτικοί κήποι

Η φροντίδα του κήπου σε ιδιωτικές εκτάσεις, σε ξενοδοχεία, σε τράπεζες και ιδρύματα, σε νεκροταφεία, σε κατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών και σχολεία θέτει ορισμένες υψηλές απαιτήσεις. Εδώ το ζητούμενο είναι η εργασία χωρίς δυσάρεστες οσμές και καυσαέρια.  

Όσον αφορά την προστασία από τους θορύβους και τις εκπομπές ρύπων, τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα αποδεικνύουν εδώ τα δυνατά τους σημεία σε σύγκριση με τα βενζινοκίνητα μηχανήματα – τόσο για τους πελάτες όσο και για όλους τους ανθρώπους που παραμένουν στο περιβάλλον εργασίας.

Ευελιξία και ισχύς: Τεχνολογία επαναφορτιζόμενης μπαταρίας της STIHL

Η πανίσχυρη επαγγελματική τεχνολογία μπαταρίας της STIHL προσφέρει μεγάλους χρόνους λειτουργίας, καθώς και ευφυή διαχείριση ενέργειας και φόρτισης. Έτσι, μπορείτε να εκτελείτε αποδοτικά χρήσεις στη φροντίδα τοπίου, κήπου και δέντρου, καθώς και τις δημοτικές εργασίες. Ορισμένες επαγγελματικές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και επαναφορτιζόμενα μηχανήματα παράγονται και στη Γερμανία.

Χρόνοι λειτουργίας επαγγελματικών επαναφορτιζόμενων μπαταριών 

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται οι χρόνοι εργασίας των επαγγελματικών επαναφορτιζόμενων μπαταριών στη μονάδα «έως και ... λεπτά» 1 για τα μηχανοκίνητα αλυσοπρίονα, για μια γρήγορη επισκόπηση. Θα βρείτε τις τιμές για όλα τα υπόλοιπα επαγγελματικά προϊόντα στην επισκόπηση: Χρόνοι λειτουργίας και φόρτισης (χρόνοι εργασίας)

  AP 200
(187 Wh ενέργεια επαναφορτιζόμενης μπαταρίας2)
AP 300
(227 Wh ενέργεια επαναφορτιζόμενης μπαταρίας2)
AP 300 S
(281 Wh ενέργεια επαναφορτιζόμενης μπαταρίας2)
AP 500 S
(337 Wh ενέργεια επαναφορτιζόμενης μπαταρίας 2 )
MSA 160 C–B 42 min3 50 min 62 min 74 min
MSA 161 T 42 min3 50 min3 62 min 74 min
MSA 200 C–B 35 min4 40 min3 50 min 60 min
MSA 220 C–B 32 min4 37 min4 40 min3 48 min
MSA 220 T / MSA 220 TC–O 16 min4 25 min4 29 min3 34 min
MSA 300 / MSA 300 C–O - - - 20-44 min

Οι αναφερόμενοι χρόνοι λειτουργίας ανά φόρτιση μπαταρίας και αναφορά επιφάνειας είναι πρότυπες τιμές και μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την εφαρμογή και το τεμαχισμένο υλικό.
Ενεργειακό περιεχόμενο σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή κυψελών. Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, το ενεργειακό περιεχόμενο που διατίθεται στην πραγματική εφαρμογή είναι μικρότερο.
Συνιστώμενος εξοπλισμός
Μειωμένη απόδοση του μηχανήματος

Λάβετε υπόψη ότι: Οι αναφερόμενοι χρόνοι εργασίας ανά φόρτιση επαναφορτιζόμενης μπαταρίας είναι τιμές αναφοράς και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χρήση και το τεμαχισμένο υλικό.

Το AP 500 S 

Το AP 500 S αποτελεί το νέο μέτρο σύγκρισης με την πρωτοποριακή τεχνολογία power laminate. Οι μοναδικές και ανθεκτικές κυψέλες εξασφαλίζουν μεγαλύτερη απόδοση ισχύος και χωρητικότητα. Επιπλέον, η τεχνολογία παρέχει διπλάσια διάρκεια ζωής, καθώς και διπλάσιο αριθμό εφικτών κύκλων φόρτισης σε σύγκριση με τις άλλες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες της STIHL.

Πρωτοποριακές λύσεις φόρτισης

Με την STIHL, ο στόλος επαναφορτιζόμενων μπαταριών φορτίζεται ευέλικτα και ελέγχεται εύκολα. Στο συνεργείο, στο γραφείο ή καθ' οδόν σε μια εργασία – για κάθε απαίτηση θα βρείτε την ιδανική λύση φόρτισης.

Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες πλάτης STIHL AR 2000 L και AR 3000 L, καθώς και οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες STIHL AP 500 S και AP 300 S μπορούν να συνδέονται και η διαχείρισή τους να γίνεται σαν να είναι ένα μηχάνημα μέσω μιας ενσωματωμένης διεπαφής Bluetooth®. . Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες STIHL AP 300 S και AP 500 S επιτρέπουν επίσης την αξιολόγηση των δεδομένων κατάστασης επαναφορτιζόμενης μπαταρίας, όπως οι κύκλοι φόρτισης, η κατάσταση υγείας και – στην περίπτωση της AP 300 S – της κατάστασης φόρτισης.

Βρείτε το δικό σας επαναφορτιζόμενο μηχάνημα 

Ακόμα περισσότερα για τους λάτρεις της τεχνολογίας