Τεχνική εργασίας και φροντίδα μηχανημάτων

Εργασία με ασφάλεια

Η ασφάλεια και η λειτουργικότητα των μηχανημάτων είναι σημαντικές για κάθε έργο. Εδώ θα βρείτε συμβουλές για να μπορείτε να εργάζεστε με κάθε εργαλείο επαγγελματικά.

Φροντίδα επαναφορτιζόμενης μπαταρίας σε μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία STIHL AK 10 και AK 20 σε μια αποθήκη μηχανημάτων

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Είτε πρόκειται για το ψαλίδι μπορντούρας, το αλυσοπρίονο ή το χλοοκοπτικό ρομπότ – όλο και περισσότερα μηχανήματα STIHL λειτουργούν με πρακτικές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου. Εδώ θα μάθετε για τα πλεονεκτήματα των εργαλείων με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου και γιατί δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το φαινόμενο της μνήμης.

Βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL MS 261 C-M σε έναν κορμό δέντρου στο δάσος

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ

Διαθέσιμες συμβουλές, ώστε να χειρίζεστε πιο εύκολα το αλυσοπρίονο σας. Εδώ θα μάθετε πώς να συντηρείτε το αλυσοπρίονο, να τροχίζετε και να τεντώνετε την αλυσίδα. Θα βρείτε επίσης συμβουλές σχετικά με τον προστατευτικό εξοπλισμό, το σωστό μίγμα για το αλυσοπρίονο σας, το πριόνισμα καυσόξυλων και το πιστοποιητικό αλυσοπρίονου.

Ένας άνδρας κουρεύει ένα λιβάδι αγριολούλουδων με το STIHL FSA 57

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ Το ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟ σας

Εκτός από τον κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό και το σωστό μίγμα για το μηχανοκίνητο χορτοκοπτικό σας, σημαντικό ρόλο παίζουν επίσης η συντήρηση, η προστασία στην εργασία και η αντικατάσταση του εργαλείου κοπής. Επίσης έχουμε για εσάς οδηγίες εκκίνησης, αποθήκευσης του  χορτοκοπτικού και πώς μπορείτε να κουρεύετε σωστά με αυτό.

Μια γυναίκα αποθηκεύει τη βενζινοκίνητη μηχανή γκαζόν STIHL RM 448 TC σε ένα γκαράζ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΚΑΖΟΝ

Διαχείμαση των μηχανών γκαζόν: Στα άρθρα μας, θα βρείτε συμβουλές για το πώς να κάνετε τη μηχανή γκαζόν σας ανθεκτική το χειμώνα και πώς τα μεγαλύτερα τρακτέρ γκαζόν με λεπίδα χιονιού μπορούν να γίνουν ένας σημαντικός βοηθός τον χειμώνα. Επίσης, θα σας εξηγήσουμε πώς και πότε θα τροχίζετε τα μαχαίρια της μηχανής γκαζόν.

Φροντίδα του ψαλιδιού μπορντούρας: Ένα επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας STIHL HSA 56 καθαρίζεται με βούρτσα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑΣ

Με το ψαλίδι μπορντούρας μπορείτε να φρεσκάρετε τους φράχτες γρήγορα και επαγγελματικά. Ο τακτικός καθαρισμός και η τακτική συντήρηση είναι σημαντικοί παράγοντες για να διασφαλιστεί ότι το ψαλίδι μπορντούρας θα σας παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για αυτό τον σκοπό, έχουμε επίσης χρήσιμες συμβουλές, για παράδειγμα για το τρόχισμα του ψαλιδιού μπορντούρας, εάν θέλετε να το κάνετε εσείς.

Χλοοκοπτικό ρομπότ iMOW® RI 422 σε πράσινο γκαζόν μπροστά από σπίτι

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤ

Αν ο κήπος είναι μεγάλος και ο χρόνος λίγος, τότε ένα χλοοκοπτικό ρομπότ είναι ένας πολύτιμος βοηθός. Θα σας δείξουμε πώς να εγκαταστήσετε το χλοοκοπτικό ρομπότ σας και να δημιουργήσετε ένα σχέδιο κοπής. Έχουμε επίσης συμβουλές για τον τρόπο καθαρισμού, συντήρησης και διαχείμασης του χλοοκοπτικού ρομπότ.

Ένα πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 130 plus και ένα μηχανοκίνητο χορτοκοπτικό STIHL αποθηκευμένα μαζί με τα εργαλεία κήπου σε γκαράζ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΥΣΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Ακόμη και οι πιο επίμονοι ρύποι μπορούν να απομακρυνθούν με την ισχυρή δέσμη νερού από ένα πλυστικό υψηλής πίεσης. Για να πετύχει αμέσως η εργασία και να απολαύσετε τα αποτελέσματα, συγκεντρώσαμε για εσάς σημαντικές συμβουλές για τα πλυστικά υψηλής πίεσης στην ενότητα Συμβουλές.

Τρεις άνδρες με προστατευτική ενδυμασία STIHL μπροστά από μια στοίβα ξύλων προετοιμάζονται για την εργασία με ένα αλυσοπρίονο STIHL

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

Στην STIHL, η ασφάλεια εργασίας βρίσκεται στο επίκεντρο. Γι' αυτό συγκεντρώσαμε για εσάς όλες τις σημαντικές σχετικές πληροφορίες. Μάθετε εδώ τα πάντα για τις κατηγορίες σκόνης και την προστατευτική ενδυμασία έναντι κοπής, καθώς και για άλλες οδηγίες και υποδείξεις που κάνουν την εργασία σας ασφαλέστερη. 

Περισσότερα για τις καινοτόμες τεχνολογίες