Παρελκόμενα για κονταροπρίονα

FilterIconΦιλτράρισμα

Ομάδα χρηστών
Τύπος προϊόντος
Ευκαιρίες
1 από 1 Προϊόντα

Αξεσουάρ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ


Περισσότερη εμβέλεια και άριστη εργονομία: Με τα έξυπνα παρελκόμενά μας για κονταροπρίονα, η αραίωση και τα κλάδεμα γίνονται ακόμα πιο εύκολα.


ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΑ ΩΣ ΑΠΛΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ


Τα επαναφορτιζόμενα, ηλεκτρικά και βενζινοκίνητα κονταροπρίονά μας γίνονται προέκταση των χεριών σας στην οπωροκαλλιέργεια, στην επαγγελματική συντήρηση δέντρων και στην περιποίηση του κτήματος. Με πρακτικά παρελκόμενα για το «αλυσοπρίονό σας επί κοντώ», μπορείτε να κόψετε χοντρά κλαδιά, λεπτές βέργες και πυκνή βλάστηση πιο αποτελεσματικά, χωρίς να ταλαιπωρηθείτε άσκοπα.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΑΣ


Συνιστούμε να φοράτε τα μέσα ατομικής προστασίας που αναφέρονται στις οδηγίες χρήσης, όταν εργάζεστε με κονταροπρίονο. Σ’ αυτά τα μέσα προστασίας περιλαμβάνονται μπότες ασφαλείας, παντελόνια με προστασία από κοψίματα, γάντια εργασίας, προστατευτικά γυαλιά, ωτασπίδες, και κράνη ασφαλείας. Αν φροντίζετε το κονταροπρίονό σας όπως περιγράφεται στις σχετικές οδηγίες, θα έχετε έναν αξιόπιστο βοηθό για πολλά χρόνια. Για τον σκοπό αυτό διαθέτουμε μια μεγάλη σειρά από διαφορετικά λάδια κινητήρα και αλυσίδας, αλλά και μέσα καθαρισμού. Αυτά τα προϊόντα προστασίας και περιποίησης είναι επίσης διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL, μαζί με αλυσίδες και λάμες για κονταροπρίονα.


ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟ


Η εντατική εργασία με το κονταροπρίονο απαιτεί καλό συντονισμό και μπορεί να ταλαιπωρήσει τη μέση και τους ώμους σας. Εδώ θα βοηθήσει ο άνετος αορτήρας RTS που μπορεί να προσαρμοστεί στο ανάστημα του χρήστη. Χάρη στο ρυθμιζόμενο ύψος στερέωσης, το βάρος του μηχανήματος κατανέμεται σε ολόκληρο το σώμα σας. Αυτό μειώνει την κόπωσή σας και σας επιτρέπει να εργαστείτε χωρίς να ταλαιπωρηθείτε.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟ ΣΑΣ


Μεταξύ άλλων, η βάση που είναι διαθέσιμη ως προαιρετικός εξοπλισμός, προστατεύει την μπαταρία του επαναφορτιζόμενου κονταροπριόνου σας από επαφή με το έδαφος. Υπάρχει επίσης μια πρόσθετη λαβή για προσωρινή επέκταση του σωλήνα. Ένα πρακτικό εξάρτημα για την επέκταση της εμβέλειας των τηλεσκοπικών πριονιών STIHL είναι η γωνιακή κεφαλή, που σας επιτρέπει να ανταποκρίνεστε με ακόμα περισσότερη επιτυχία σε δύσκολες συνθήκες εργασίας. Με τις γωνιακές κεφαλές μπορείτε να κάνετε μέχρι και οριζόντιες τομές, γρήγορα και με ακρίβεια. Τα παρελκόμενα μπορούν να παραγγελθούν γρήγορα και απλά στο ηλεκτρονικό κατάστημα STIHL.


ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΑ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΑ


Έχετε κάποιο από τα δυνατά επαναφορτιζόμενα κονταροπρίονα μας; Αν ναι, έχουμε μια μεγάλη γκάμα από παρελκόμενα για σας, από μπαταρίες ιόντων λιθίου και φορτιστές μέχρι συστήματα μεταφοράς και κουτιά φύλαξης μπαταριών.