Ένας Κήπος Ιδέες

ένας όμορφος κήπος με πολλά λουλούδια και γκαζόν και πέτρινο τοίχο

Ένας κήπος γεμάτος ιδέες για εσάς, και τα φιλόδοξα σχέδια που έχετε για τον κήπο και τις καλλιέργειες σας!

Βρείτε χρήσιμες συμβουλές, που προέρχονται απευθείας από πιστοποιημένους γεωπόνους, για τα φυτά στις γλάστρες έως και τα δέντρα του κτήματος σας!

Αγαπάμε το πράσινο, την φύση και όλα τα οφέλη που φέρνει στην ζωή μας. Στην STIHL στηρίζουμε κάθε μικρή ή μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν οι χρήστες μας για να έχουν την φύση στην ζωή τους, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που κάνουν τις εργασίες στον κήπο, το κτήμα, ακόμα και στο δάσος.. να μοιάζουν παιχνίδι.

Πέραν από αυτά όμως, είμαστε εδώ για να μοιραστούμε τεχνογνωσία και συμβουλές για την φροντίδα των φυτών, του γκαζόν, του κήπου σας ή ακόμα και της παραγωγής σας, είτε αυτή είναι ένα μικρό περιβολάκι που καλύπτει μόνο της ανάγκες της οικογένειας σας, είτε είναι τεράστιες εκτάσεις στρεμμάτων και είναι για εσάς η βασική πηγή εισοδήματος.

Ελπίζουμε οι συμβουλές που θα βρείτε στον STIHL Κήπο Ιδεών, που προέρχονται απευθείας από πιστοποιημένους γεωπόνους, να σας φανούν χρήσιμες και να σας βοηθήσουν να αγαπήσετε την ενασχόληση σας με την φύση, ακόμα περισσότερο.

κοπέλα που ποτίζει στο μπαλκόνι τις γλάστρες

Verandistas

Έχεις μία μικρή, μεσαία ή μεγάλη (αν είσαι πολύ τυχερός) βεράντα ή αυλή και θες να την μεταμορφώσεις στην προσωπική σου νησίδα ευτυχίας, αλλά θες να το κάνεις εύκολα και γρήγορα γιατί δεν έχεις πολύ χρόνο να αφιερώσεις; Καλώς όρισες στην ομάδα των #Verandistas
Verandistas