Παροχή συμβουλών και ενημέρωση για το προϊόν από τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL

Ένας εξειδικευμένος έμπορος της STIHL συμβουλεύει έναν άντρα κατά την αγορά ενός αλυσοπρίονου της STIHL

Πριν ή μετά την αγορά ενός μηχανήματος STIHL: Ο πιστοποιημένος αντιπρόσωπος της STIHL βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας προσφέρει επαγγελματικές συμβουλές.

Αξιόπιστες συμβουλές

Κάθε εξειδικευμένος έμπορος της STIHL συμμετέχει τακτικά στην επίσημη εκπαίδευση της STIHL, διασφαλίζοντας ότι εσείς θα απολαμβάνετε το βέλτιστο σέρβις στην περιοχή σας. Δεν έχει σημασία αν αναζητάτε συμβουλές πριν από την αγορά ενός προϊόντος STIHL ή αν χρειάζεστε συμβουλές για τη σωστή φροντίδα και συντήρηση ενός αγορασμένου μηχανήματος – ο καταρτισμένος και εξειδικευμένος έμπορος STIHL θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Ένας εξειδικευμένος έμπορος της STIHL συμβουλεύει μια νεαρή γυναίκα κατά την αγορά ενός ψαλιδιού μπορντούρας STIHL μπροστά από ένα ράφι πωλήσεων

Εξειδικευμένη ενημέρωση προϊόντος

Το εκπαιδευμένο προσωπικό του πιστοποιημένου αντιπροσώπου θα ετοιμάσει το μηχάνημα σας για την πρώτη του χρήση, εφόσον το επιθυμείτε, και θα σας καθοδηγήσει για το σωστό χειρισμό. Με χρήσιμες υποδείξεις για οικονομική λειτουργία και πρακτικές συμβουλές για τη σωστή φροντίδα και συντήρηση, ο πιστοποιημένος αντιπροσώπος της STIHL σάς βοηθά να απολαμβάνετε τα προϊόντα STIHL για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Περισσότερες υπηρεσίες εξειδικευμένων εμπόρων STIHL

Ανακαλύψτε την ενότητα Συμβουλές και πρότζεκτ