Συμβουλές για αλυσοπρίονα

Οι συμβουλές μας εξηγούν τι πρέπει να γνωρίζετε πριν από τη χρήση, μετά τη χρήση του μηχανοκίνητου αλυσοπρίονου και πώς μπορείτε να εργαστείτε με το αλυσοπρίονο.

Συμβουλές πριν από τη χρήση

Πριν από την εργασία με το μηχανοκίνητο αλυσοπρίονο, το μηχάνημα πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα. Ανατρέξτε επίσης στις αντίστοιχες οδηγίες χρήσης. Όταν φοράτε και την κατάλληλη προστατευτική ενδυμασία όλα είναι έτοιμα για το πρότζεκτ σας.

 

Συμβουλές μετά τη χρήση

Το αλυσοπρίονο δούλεψε, το πρότζεκτ ολοκληρώθηκε και τώρα πρέπει να γίνει η φροντίδα. Αν καθαρίζετε, συντηρείτε και φυλάσσετε επιμελώς τη μηχάνημα σας, θα σας παρέχει καλές υπηρεσίες για πολύ καιρό.

Δύο λάμες Rollomatic και αλυσίδες πριονιού βρίσκονται στο δάσος σε κορμό του δέντρου

Ο προσωπικός σας σύμβουλος για τις αλυσίδες και τις λάμες

Ο σύμβουλος αλυσίδων/λαμών STIHL θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τις κατάλληλες αλυσίδες και λάμες αλυσοπρίονων για ακόμα πιο αποτελεσματική χρήση του εργαλείου σας. Βρείτε τον σωστό εξοπλισμό κοπής για τις δικές σας ανάγκες σε λίγα μόνο βήματα.

 

Με το αλυσοπρίονο

Το έτοιμο για χρήση αλυσοπρίονό σας περιμένουν πολλά συναρπαστικά πρότζεκτ. Με ένα πιστοποιητικό αλυσοπρίονου, μπορείτε να εργάζεστε και εκτός του δικού σας οικοπέδου και, για παράδειγμα, να κόβετε τα δικά σας καυσόξυλα.

Αναζητάτε πιστοποιημένο αντιπροσώπο κοντά σας;

Αθλητές ξυλοκόποι στη σκηνή του STIHL TIMBERSPORTS® World Championship 2018 στο Λίβερπουλ

STIHL TIMBERSPORTS® SERIES

Ήδη το 1985 η ANDREAS STIHL AG & Co. KG δημιούργησε την STIHL TIMBERSPORTS® Series ως σειρά πρωταθλημάτων στις ΗΠΑ. Στο μεταξύ, η σειρά έχει καθιερωθεί ως ο βασιλιάς των εκδηλώσεων αθλητικής υλοτομίας. Και στην Ευρώπη.