Ταγμένοι στην ασφάλειά σας στην εργασία

Παραμείνετε προστατευμένοι από το κεφάλι μέχρι τα πόδια

Τα μέσα ατομικής προστασίας της STIHL είναι εδώ για να σας προσφέρουν ασφάλεια στις καθημερινές σας εργασίες στο δάσος, σε εργοτάξια, καθώς και στην αρχιτεκτονική κήπων και τοπίων. Στο πλαίσιο αυτό, χρησιμοποιούμε ανθεκτικά υλικά μεγάλης διάρκειας ζωής και με προστατευτικές ιδιότητες. 

Έτοιμοι για κάθε εργασια

Εργασία που δεν βλάπτει την υγεία 

Με τα άρθρα μας για τις κατηγορίες προστασίας της ακοής και έναντι σκόνης, μπορείτε να μάθετε πώς να προστατεύεστε κατά την εργασία σας, ώστε να εργάζεστε με τον πιο υγιεινό τρόπο. 

Ο συνεργάτης σας για επαγγελματικές εφαρμογές

Ο πιστοποιημένος αντιπρόσωπος STIHL είναι ο συνεργάτης σας για επαγγελματικές εφαρμογές. Χάρη στις εξειδικευμένες γνώσεις και την εμπειρία, σας βοηθά να επιλέξετε τα σωστά εργαλεία και σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών και συντήρησης. Βρείτε έναν πιστοποιημένο αντιπρόσωπο STIHL κοντά σας και δείτε το και μόνοι σας.

Οι σύμβουλοι προϊόντων και αξεσουάρ της STIHL

Ο πιστοποιημένος αντιπρόσωπος STIHL θα σας διευκολύνει στην επιλογή μπαταρίας, λάμας και αλυσίδας και θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για την εργασία σας.

 

 

Εικονίδιο επιστολής

Το ενημερωτικό δελτίο της STIHL από επαγγελματίες για επαγγελματίες

Στο ενημερωτικό δελτίο μας για επαγγελματίες της STIHL θα μαθαίνετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα πάντα σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις εκδηλώσεις μας για επαγγελματίες χρήστες.

Περισσότερες υπηρεσίες