Τρεις επαγγελματίες με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες χειρίζονται επαναφορτιζόμενα μηχανήματα STIHL σε μια επιφάνεια φόρτισης, ενώ μια γυναίκα με εξοπλισμό STIHL κόβει ένα φράχτη στο φόντο
Μία ξύλινη αποθήκη με εργαλεία και αξεσουάρ της STIHL

Από επαγγελματίες. Για επαγγελματίες.

Επωφεληθείτε τώρα από τις εξειδικευμένες γνώσεις των ειδικών μας – έτσι επωφελείστε από τις συμβουλές και τις υπηρεσίες καθώς και από τα αποδοτικά μηχανήματα.

Τα πάντα για τον κλάδο σας

Οι σύμβουλοι προϊόντων και αξεσουάρ της STIHL

Κύρια χαρακτηριστικά τεχνολογίας και καινοτομίες

Κοντινή λήψη ενός ατόμου που κόβει έναν κορμό δέντρου με το επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο STIHL MSA 300

MSA 300: Το ισχυρότερο μηχανοκίνητο αλυσοπρίονο στον κόσμο

Το επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο STIHL MSA 300 είναι ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματικές χρήσεις, είτε πρόκειται για την αρχιτεκτονική τοπίου είτε για τη δασοκομία. Με αυτό μπορούν να κόβονται και να κλαδεύονται μικρά και μεσαία δέντρα.

Κοντινή λήψη ενός ατόμου που κρατά στα χέρια του την επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου STIHL AP 500 S

Η καλύτερη στην κατηγορία του: STIHL AP 500 S

Η ισχυρή και μεγάλης διάρκειας ζωής επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου STIHL AP 500 S είναι συμβατή με όλα τα επαναφορτιζόμενα μηχανήματα του συστήματος STIHL AP. Ενδείκνυται για επαγγελματική χρήση στη φροντίδα κήπων, τοπίου και δέντρων.

Κοντινή λήψη της αλυσίδας πριονιού STIHL Hexa

Η αλυσίδα πριονιού 3/8" Rapid Hexa της STIHL

Χάρη στο καινοτόμο σχήμα των δοντιών, η αλυσίδα Rapid Hexa παρέχει εξαιρετικά υψηλή απόδοση κοπής. Έτσι είναι ιδανική για την επαγγελματική χρήση στη δασοκομία και τη συγκομιδή ξυλείας. 

Ασφάλεια στην εργασία στην STIHL

Τρεις άνδρες με προστατευτικό εξοπλισμό μπροστά από ένα όχημα με ανοιχτό πορτμπαγκάζ, μέσα σε αυτό επαναφορτιζόμενα μηχανήματα STIHL

Ασφαλής εργασία που δεν βλάπτει την υγεία

Η STIHL δίνει μεγάλη σημασία στην ασφάλεια εργασίας και την προστασία της υγείας. Σας ενημερώνουμε για τα σημαντικότερα μέτρα προστασίας και τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας, ώστε  να μπορείτε να εκτελείτε την εργασία σας χωρίς να ανησυχείτε και με ασφάλεια.

Παραμείνετε προστατευμένοι από το κεφάλι μέχρι τα πόδια

Εύρεση πιστοποιημένου αντιπροσώπου STIHL κοντά σας

Περισσότερα από τον κόσμο της STIHL