Παρελκόμενα για σπαπτικές φρέζες

Αξεσουάρ

ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ


Με τα κατάλληλα παρελκόμενα για τη φρέζα STIHL σας μπορείτε να προσαρμόσετε το μηχάνημά σας σύμφωνα με τις δικές σας εδαφολογικές συνθήκες, ώστε να είστε καλύτερα εξοπλισμένος για να κατεργαστείτε το έδαφος.


ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΚΑΠΤΙΚΕΣ ΦΡΕΖΕΣ: ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΞΙΑ


Αν θέλετε να μετατρέψετε σφιχτό έδαφος σε λεπτό κοκκώδες χώμα, θα χρειαστείτε το κατάλληλο εργαλείο. Με τα πρακτικά παρελκόμενα STIHL για σκαπτικές φρέζες μπορείτε να κάνετε το μηχάνημα επεξεργασίας εδαφών σας ακόμα πιο πολυλειτουργικό. Είτε είστε ερασιτέχνης κηπουρός, αρχιτέκτονας τοπίων ή καλλιεργητής λαχανικών, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στα χρήσιμα παρελκόμενά μας, που θα απλοποιήσουν τη διαδικασία του σκαψίματος και της αναστροφής και θα κάνουν την εργασία σας πολύ πιο εύκολη. Όταν διαλέξετε τα κατάλληλα παρελκόμενά σας για τη σκαπτική σας φρέζα, η παραγγελία είναι πανεύκολη μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της STIHL.



ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΑΥΛΑΚΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ ΦΡΕΖΑ


Ο συσσωρευτήρας είναι πρόσθετος εξοπλισμός για σκαπτικές φρέζες που θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για την καλλιέργεια λαχανικών. Με αυτό το εξάρτημα, η σκαπτική σας φρέζα θα δημιουργήσει τέλειες αυλακώσεις – για πατάτες, καλαμπόκι, πράσα ή μαρούλια, παραδείγματος χάριν. Εναλλακτικά, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να σκάψετε αυλάκια άρδευσης. Ο συσσωρευτήρας δείχνει την αξία του κυρίως σε έδαφος με πολλές πέτρες και σε πολύωρη εργασία, αφήνοντας εσάς να χαλαρώσετε και να επικεντρωθείτε στην επόμενη εργασία.



ΔΩΣΤΕ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗ ΣΚΑΠΤΙΚΗ ΣΑΣ ΦΡΕΖΑ


Αν το έδαφός σας είναι ιδιαίτερα βαρύ ή σκληρό, τότε λίγο παραπάνω βάρος στη σκαπτική φρέζα μπορεί να δώσει πραγματική βοήθεια. Η STIHL προσφέρει δύο πρόσθετα βαρίδια ως παρελκόμενα που αυξάνουν την πίεση στο έδαφος, ώστε η σκαπτική φρέζα να ανταπεξέρχεται και στις πιο σκληρές συνθήκες. Τα βαρίδια μπορούν να τοποθετηθούν γρήγορα στη φρέζα STIHL σας.



ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΡΑΤΗΜΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΔΑΦΟΣ


Αν θέλετε να καλλιεργήσετε δύσκολο έδαφος ή εργάζεστε σε κεκλιμένο έδαφος, το σετ τροχών που είναι διαθέσιμο σαν πρόσθετος εξοπλισμός για φρέζες, παρέχει το απαραίτητο κράτημα. Χάρη στο ειδικό πέλμα των σιδηρών τροχών, η φρέζα σας θα υπερνικήσει κάθε εμπόδιο στο έδαφος.


Όμως η σειρά των παρελκομένων για σκαπτικές φρέζες δεν τελειώνει εκεί. Για παράδειγμα, μπορείτε να εγκαταστήσετε έναν προστατευτικό κλοιό για να προστατέψετε το περίβλημα του συστήματος μετάδοσης από ζημιές, ή να χρησιμοποιήσετε την επέκταση με προφυλακτήρες κρούσης για μεγαλύτερη εμβέλεια στο σκάψιμο. Μπορείτε να παραγγείλετε τα παρελκόμενα για τη σκαπτική φρέζα STIHL σας απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL.