Ψηφιακές λύσεις για την επιχείρησή σας

Οι ψηφιακές λύσεις, όπως το STIHL connected και την έξυπνη δασοκομία, κάνουν την εργασία στη φύση και τον χειρισμό των μηχανημάτων σας απλούστερα και αποτελεσματικότερα. Σε αυτό συμβάλλουν οι σύγχρονοι αισθητήρες και τα επιτεύγματα της φορητής τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Ο συνεργάτης σας για επαγγελματικές εφαρμογές

Ο πιστοποιημένος αντιπρόσωπος STIHL είναι ο συνεργάτης σας για επαγγελματικές εφαρμογές. Χάρη στις εξειδικευμένες γνώσεις και την εμπειρία, σας βοηθά να επιλέξετε τα σωστά εργαλεία και σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών και συντήρησης. Βρείτε έναν πιστοποιημένο αντιπρόσωπο STIHL κοντά σας και δείτε το και μόνοι σας.

Μετάβαση στον χειρισμό των μηχανημάτων σας 

Μάθετε περισσότερα για το πώς η διαχείριση ενέργειας και φόρτισης της STIHL σας υποστηρίζει αξιόπιστα στις επαγγελματικές σας εργασίες και διευκολύνουν τον χειρισμό των μηχανημάτων σας.   

Μια γυναίκα μπροστά από ένα laptop παίρνει ένα AP 300 S από τον πολυφορτιστή STIHL AL 301-4

Σύστημα διαχείρισης φόρτισης και ενέργειας

Η πρωτοποριακή διαχείριση φόρτισης και ενέργειας της STIHL σας παρέχει επαρκή ισχύ, είτε για το συνεργείο είτε για την κινητή εργασία. Μπορείτε να φορτίζετε και να διαχειρίζεστε εύκολα τα μηχανήματα σας – και να είστε τέλεια προετοιμασμένοι κάθε στιγμή.

Εικονίδιο κάδων απορριμάτων

Πληροφορίες σχετικά με την απόρριψη των παλιών μπαταριών

Οι μπαταρίες και οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες δεν επιτρέπεται να απορρίπτονται μαζί με τα οικιακά απορρίμματα, υπάρχει νομική υποχρέωση να επιστρέφονται οι χρησιμοποιημένες μπαταρίες και οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

Οι σύμβουλοι προϊόντων και αξεσουάρ της STIHL

Ο πιστοποιημένος αντιπρόσωπος της STIHL  θα σας διευκολύνει στην επιλογή κατάλληλης μπαταρίας, λάμας και αλυσίδας και θα σας βοηθήσουν να βρείτε την ιδανική λύση για την εργασία σας .

 

 

Εικονίδιο e-mail

Το ενημερωτικό δελτίο της STIHL από επαγγελματίες για επαγγελματίες

Στο ενημερωτικό δελτίο μας για επαγγελματίες της STIHL θα μαθαίνετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα πάντα σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις εκδηλώσεις μας για επαγγελματίες χρήστες.

Περισσότερες υπηρεσίες