Παρελκόμενα για εξαερωτήρες και αποβρυωτές

FilterIconΦιλτράρισμα

Ομάδα χρηστών
Τύπος προϊόντος
1 από 1 Προϊόντα

Αξεσουάρ

Τα πρακτικά παρελκόμενα και ανταλλακτικά για εξαερωτήρες γκαζόν θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο στην εργασία και να αποθηκεύσετε το μηχάνημά σας με κατάλληλο τρόπο, ώστε να το χαίρεστε κάθε φορά ξανά.


ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΞΑΕΡΩΤΗΡΕΣ ΓΚΑΖΟΝ


Για το γκαζόν σας, η εξαέρωση είναι σαν θεραπεία σπα, δίνοντας του ξανά τη δυνατότητα να αναπνέει, να παίρνει περισσότερο φως και αέρα, να αναπτυχθεί και να ακμάζει. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL θα βρείτε μια σειρά από κατάλληλα παρελκόμενα και ανταλλακτικά για εξαερωτήρες που θα σας βοηθήσουν στην αποτελεσματική χρήση και αποθήκευση του μηχανήματός σας.



ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΕΚΤΗ


Εξαερώνοντας το γκαζόν, αφαιρείτε μεγάλες ποσότητες από άχρηστο υλικό από το γκαζόν σας, που μένουν πάνω στην επιφάνεια. Τα απορρίμματα αυτά κανονικά πρέπει να μαζευτούν με μια τσουγκράνα, αλλά ο πρακτικός συλλέκτης μας εξαλείφει αυτή την ανάγκη. Ο συλλέκτης χωρά μέχρι 50 λίτρα του υλικού που έχει κοπεί από τα μαχαίρια του εξαερωτήρα και είναι εύκολος στην αφαίρεση, εκκένωση και επανατοποθέτηση. Είναι κατάλληλος τόσο για ηλεκτρικούς όσο και για βενζινοκίνητους εξαερωτήρες STIHL και σας εξοικονομεί πολύ χρόνο και κόπο. Ο πιο μικρός εξαερωτήρας γκαζόν στη γκάμα μας παραδίδεται με συλλέκτη ως μέρος του βασικού εξοπλισμού.



ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ


Ιδανικά, θα χρειάζεστε τον εξαερωτήρα σας μόνο δύο φορές τον χρόνο – αλλά θα θέλετε να είστε βέβαιος ότι θα λειτουργήσει άψογα όταν τον χρειαστείτε και γι’ αυτό πρέπει να φροντίσετε για κατάλληλη αποθήκευση.
Οι βενζινοκίνητοι εξαερωτήρες χρειάζονται σχολαστικό καθάρισμα και αποθήκευση σε στεγνό μέρος. Αν σχεδιάζετε μακροχρόνια αποθήκευση, καλό είναι να αδειάσετε το ρεζερβουάρ καυσίμου από την υπόλοιπη βενζίνη με την αντλία βενζίνης μας. Η πλαστική αυτή αντλία δημιουργεί ένα κενό στο ρεζερβουάρ, που επιτρέπει να εξαγωγή και αποστράγγιση όλου του υπολείμματος καυσίμου. Μετά από αυτό, μπορείτε να αποθηκεύσετε τον εξαερωτήρα σας με τη βεβαιότητα ότι θα είναι έτοιμος για χρήση την επόμενη φορά που θα τον χρειαστείτε. Μπορείτε να παραγγείλετε παρελκόμενα και ανταλλακτικά για εξαερωτήρες πανεύκολα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL.