ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ STIHL TIMBERSPORTS®: Ο βασιλιάς στους αγώνες κοπής ξύλου

H STIHL Ελλάδος στέλνει ταξίδι στην Τουλούζη στη Γαλλία 4 τυχερούς νικητές για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα STIHL TIMBERSPORTS®

Παγκόσμιο πρωτάθλημα STIHL TIMBERSPORT

Η STIHL Ελλάδος στέλνει ταξίδι στην Τουλούζη της Γαλλίας τέσσερις τυχερούς νικητές για να παρακολουθήσουν από κοντά το φαντασμαγορικό σόου της STIHL TIMBERSPORTS®, ένα σόου γεμάτο ένταση και αδρεναλίνη, το οποίο θα λάβει χώρα στις 8 & 9 Νοεμβρίου 2024

Το STIHL TIMBERSPORTS® είναι μια διεθνής σειρά αγώνων extreme sports στην κοπή ξυλείας. Δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται ο βασιλιάς στους αγώνες κοπής ξύλου. Οι αθλητές συναγωνίζονται μεταξύ τους σε εθνικούς και διεθνείς αγώνες - σε έως και σε τρεις κατηγορίες τσεκουριού και τρεις κατηγορίες πριονιού.

Για να λάβεις μέρος στην κλήρωση και να κερδίσεις στον διαγωνισμό, ένα από τα τέσσερα VIP εισιτήρια, θα πρέπει να έχεις συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σου, να είσαι μόνιμος κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου, να πραγματοποιήσεις μία τουλάχιστον αγορά ενός από τα παρακάτω επαγγελματικά αλυσοπρίονα STIHL από την 1.06.2024 έως και τις 20.09.2024 και να συμπληρώσεις τη Φόρμα Συμμετοχής στον διαγωνισμό στο προαναφερόμενο διάστημα. Για κάθε επιπλέον αλυσοπρίονο που αγοράζεις αποκτάς επιπλέον συμμετοχές στον διαγωνισμό, με αποτέλεσμα να είσαι ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του πολυπόθητου εισιτηρίου.

Οι εμπειρίες όμως, για εκείνους που θα βρεθούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα STIHL TIMBERSPORTS®, δεν σταματούν εδώ. Οι τυχεροί θα ταξιδέψουν δωρεάν για τρεις ημέρες στην εκθαμβωτική πόλη της Τουλούζης, θα διαμείνουν δύο βράδια σε τετράστερο (4*) ξενοδοχείο και θα απολαύσουν το πρόγραμμα ταξιδιού που διοργανώνει η STIHL Ελλάδoς.

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται, καθώς οι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες από τον VIP χώρο του γηπέδου, να γνωρίσουν από κοντά τους πρωταθλητές, να συζητήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό, μπορείς να βρεις εδώ.

Ποια μηχανήματα STIHL σε στέλνουν στην Τουλούζη

annonce des championnats du Monde Timbersports 2024 à Toulouse le 8 et 9 novembre 2024

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2024 στη Γαλλία!

Η Γαλλία θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα STIHL TIMBERSPORTS® στις 8 και 9 Νοεμβρίου 2024 στο Zenith της Toulouse Métropole. Η πόλη θα δονείται για δύο ημέρες υπό τους ήχους αλυσοπρίονων, τσεκουριών και πριονιών περισσότερων από 120 αθλητών από όλο τον κόσμο, υπό το άγρυπνο βλέμμα των παικτών από το Stade Toulousain, επίσημο συνεργάτη αυτών των παγκόσμιων πρωταθλημάτων 2024 στη Γαλλία. 

Αν θέλεις να είσαι ένας από τους τέσσερις τυχερούς νικητές που θα κερδίσει ένα VIP εισιτήριο για να παρακολουθήσει τον διαγωνισμό από κοντά, μην χάνεις χρόνο και λάβε μέρος στον διαγωνισμό!

οροι συμμετοχης

Team World Championship 2023  Stuttgart

τι ειναι το STIHL TIMBERSPORTS®;

timbersports

Στο STIHL TIMBERSPORTS®, οι αθλητές και οι αθλήτριες αναμετρώνται σε συνολικά έξι παραδοσιακές κατηγορίες αγώνων κοπής ξύλου – ανάλογα με τη μορφή του αγώνα. 

Τρεις κατηγορίες πραγματοποιούνται με το τσεκούρι, τρεις με το αλυσοπρίονο.

Στις κατηγορίες τσεκουριού περιλαμβάνονται τα Underhand Chop, το Standing Block Chop και το Springboard

Οι τρεις κατηγορίες αλυσοπρίονου είναι τα Stock SawSingle Buck και Hot Saw (υπερ-ισχυρό αλυσοπρίονο προετοιμασμένο για τον διαγωνισμό και με ισχύ έως και 80 ίππους).

 

Εκδηλώσεις STIHL TIMBERSPORTS®

Εδώ θα βρείτε μια επισκόπηση όλων των επίσημων εκδηλώσεων STIHL TIMBERSPORTS® και των αγώνων ανά την υφήλιο. Προσφέρουμε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων με λεπτομερείς πληροφορίες για το συμβάν, δεδομένα και χρόνους για την αγορά εισιτηρίων, για το αν υπάρχει ζωντανή μετάδοση από την εκδήλωση και, μόλις ολοκληρωθούν, για τα αποτελέσματα. 

Η ιστορία του STIHL TIMBERSPORTS®

Οι αγώνες κοπής ξύλου έχουν μια μεγάλη παράδοση άνω των 150 ετών και για αυτό συχνά ονομάζονται «The Original Extreme Sport». Οι ρίζες του αθλήματος βρίσκονται στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Από εκεί, το άθλημα εξαπλώθηκε προς τον Καναδά, τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και, τέλος, μέχρι την Ασία. Διαβάστε περισσότερα για την ιστορία του STIHL TIMBERSPORTS®. 

Οι κατηγορίες STIHL TIMBERSPORTS®