779,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ηλεκτρικό πλυστικό υψηλής πίεσης RE 170 PLUS: Για δυνατό καθάρισμα με ένα Plus στην άνεση

Το ηλεκτρικό πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 170 PLUS είναι ιδανικό για απαιτητικούς ιδιώτες χρήστες που θέλουν να καθαρίσουν επιφάνειες στους εξωτερικούς χώρους γύρω από το σπίτι, όπως πλακόστρωτες επιφάνειες. Επαγγελματίες χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το STIHL RE 170 PLUS για αποτελεσματικό καθάρισμα συνεργείων, αιθουσών παραγωγής και μηχανών. Η αντλία υψηλής πίεσης με κεφαλή από ορείχαλκο και κεραμικό έμβολο παράγει μέγιστη πίεση 180 bar. Ο σωλήνας υψηλής πίεσης 12 m, ενισχυμένος με χαλύβδινο πλέγμα, δίνει μεγάλη εμβέλεια για τις εργασίες καθαρισμού σας. Ο σωλήνας συνδέεται εύκολα στο STIHL RE 170 PLUS με τον ταχυσύνδεσμο. Ο αντιστρεπτικός ταχυσύνδεσμος του πιστολιού εκτόξευσης φροντίζει ώστε να μη στρίβει ο σωλήνας υψηλής πίεσης κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Το πλυστικό υψηλής πίεσης RE 170 PLUS από τη STIHL παραδίδεται με δύο μπεκ. Το περιστρεφόμενο μπεκ με την ισχυρή του σημειακή δέσμη σάς επιτρέπει να απομακρύνετε επίμονες ακαθαρσίες από ανθεκτικές επιφάνειες. Το ρυθμιζόμενο μπεκ επίπεδης δέσμης είναι κατάλληλο για πιο ευαίσθητες επιφάνειες. Τα δύο βασικά μπεκ για το περιστρεφόμενο κοντάρι εκτόξευσης εναλλάσσονται εύκολα και γρήγορα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε απορρυπαντικό στη δέσμη νερού μέσω του διάφανου δοχείου απορρυπαντικού, χάρη στο σύστημα πρόσμιξης απορρυπαντικού. Μπορείτε να ρυθμίσετε την πίεση λειτουργίας και την παροχή νερού ανάλογα με την εργασία καθαρισμού με τον ρυθμιστή πίεσης/παροχής του STIHL RE 170 PLUS . Το ενσωματωμένο μανόμετρο φροντίζει ώστε να γνωρίζετε πάντα την επιλεγμένη πίεση.

Για εύκολη μεταφορά του πλυστικού υψηλής πίεσης, το STIHL RE 170 PLUS διαθέτει μια τηλεσκοπική λαβή, μια λαβή μεταφοράς και ένα ενσωματωμένο σασί. Μπορείτε να τυλίξετε το καλώδιο τροφοδοσίας στους γάντζους και να φυλάξετε τα μπεκ στις ενσωματωμένες θέσεις. Το RE 170 PLUS έχει επίσης μια ανέμη με οδηγό για τον σωλήνα, που επιτρέπει εύκολο μάζεμα και οικονομική σε χώρο φύλαξη του σωλήνα υψηλής πίεσης.

Με προαιρετικά παρελκόμενα για πλυστικά υψηλής πίεσης, όπως η ανεπίστροφη βαλβίδα STIHL, μπορείτε να προσαρμόσετε το STIHL RE 170 PLUS για συγκεκριμένες εργασίες καθαρισμού.

  • Για παράδειγμα, για τον καθαρισμό δαπέδων, μηχανημάτων και οχημάτων
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον ιδιωτικό χώρο γύρω από το σπίτι και τον κήπο
  • Τόσο για επαγγελματίες χρήστες όσο και για απαιτητικούς περιστασιακούς χρήστες
  • Ενσωματωμένη ρύθμιση πίεσης και δοχείο απορρυπαντικού
  • Ιδιαίτερα ισχυρό καθαριστικό υψηλής πίεσης 150 bar με υψηλή ευκολία χρήσης
  • RE 170 PLUS

    Τεχνικές λεπτομέρειες

    Πίεση λειτουργίας150 bar
    Μέγ. πίεση180 bar 1)
    Ελάχ. παροχή νερού570 l/h
    Μέγιστη παροχή νερού648 l/h
    Μέγ. θερμοκρασία παροχής νερού60 °C

    Σέρβις και συμβουλές