Παρελκόμενα για ψαλίδια μπορντούρας & φραχτοκόπτες

FilterIconΦιλτράρισμα

Ομάδα χρηστών
Τύπος προϊόντος
Τύπος Κινητήρα
Παραλλαγή
Ευκαιρίες
4 από 4 Προϊόντα

Αξεσουάρ

ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΧΡΗΣΗ


Τώρα είναι πιο εύκολο παρά ποτέ να σουλουπώσετε τους φράχτες και τους θάμνους σας: με τα πρακτικά παρελκόμενα STIHL για ψαλίδια μπορντούρας μπορείτε να προσαρμόσετε το ψαλίδι μπορντούρας ή τον φραχτοκόπτη σας για διάφορους σκοπούς χρήσης.


ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΨΑΛΙΔΙΑ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑΣ STIHL ΓΙΑ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ


Με τα πρακτικά μας παρελκόμενα για ψαλίδια μπορντούρας και φραχτοκόπτες, μπορείτε να κάνετε ακόμα πιο άνετη την εργασία με τα μηχανήματα κοπής μας – από εύχρηστα επαναφορτιζόμενα ψαλίδια μπορντούρας μέχρι δυνατούς βενζινοκίνητους φραχτοκόπτες – και τα προσαρμόσετε τα μηχανήματα αυτά στις προσωπικές σας ανάγκες με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια. Μπορείτε να παραγγείλετε τα παρελκόμενα που χρειάζεστε από το ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΣΟ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ


Συνιστούμε να φοράτε τα μέσα ατομικής προστασίας που αναφέρονται στις οδηγίες χρήσης, όταν χρησιμοποιείτε ψαλίδι μπορντούρα ή φραχτοκόπτη. Μπορείτε να βρείτε μια πλούσια επιλογή από μέσα ατομικής προστασίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL.

 

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΟΜΜΕΝΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ


Κανονικά, όταν κουρεύετε φράχτες, το κομμένο υλικό πέφτει στο έδαφος και πρέπει στη συνέχεια να μαζευτεί με τσουγκράνα ή σκούπα. Για να διευκολύνετε αυτή την εργασία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα προσάρτημα STIHL για ψαλίδια μπορντούρας που θα συλλέξει τα περισσότερα κλαδάκια και φύλλα. Οι συλλέκτες μας μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα σε κάθε πλευρά, χωρίς τη χρήση εργαλείων.

ΕΝΑΣ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟΣ ΦΡΑΧΤΟΚΟΠΤΗΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ


Αν ο φράχτης σας είναι ιδιαίτερα υψηλός, φαρδύς ή μακρύς, ή αν έχετε φυτά εδαφοκάλυψης, θα χαρείτε να ακούσετε ότι μπορείτε να κάνετε την εργασία σας πιο εργονομική και λιγότερο κουραστική με έναν τηλεσκοπικό φραχτοκόπτη. Απλά χρησιμοποιήστε τον αορτήρα STIHL RTS που μπορεί να προσαρμοστεί στο ανάστημα του χρήστη. Βελτιώνει την εργονομία ακόμα περισσότερο χάρη στο στήριγμα για τηλεσκοπικό σωλήνα, όπου μπορείτε να στερεώσετε και, με την ίδια ευκολία, να αφαιρέσετε τον φραχτοκόπτη σας.


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΧΤΟΚΟΠΤΗ ΣΑΣ


Για να πετύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα κοπής, θα πρέπει το μαχαίρι που χρησιμοποιείτε να είναι σε άριστη κατάσταση. Η θέση του μαχαιριού χρειάζεται τακτικό έλεγχο και διόρθωση εάν χρειάζεται. Επίσης θα πρέπει να καθαρίζετε το μηχάνημα από ρετσίνια και χυμούς σε τακτική βάση. Διαθέτουμε διάφορα σετ για τη διόρθωση της θέσης των μαχαιριών, που θα σας βοηθήσουν να επαναφέρετε το μηχάνημά σας σε άριστη κατάσταση μέσα σε λίγα λεπτά.


Προσφέρουμε και άλλα παρελκόμενα για ψαλίδια μπορντούρας και φραχτοκόπτες, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την προστασία και τη συντήρηση του μηχανήματός σας. Ένα πρακτικό εξάρτημα για το ψαλίδι μπορντούρας ή τον φραχτοκόπτη σας είναι, για παράδειγμα, το προστατευτικό μύτης. Προσαρμόζεται εύκολα στον οδηγό των μαχαιριών και προσφέρει προστασία από ζημιές, π.χ. όταν εργάζεστε κοντά σε τοίχους ή στο έδαφος.
Κατά τη μετάβασή σας στο επόμενο σημείο εργασίας, η τσάντα μεταφοράς STIHL προστατεύει το μηχάνημά σας από ζημιές. Αυτή η στιβαρή τσάντα μεταφοράς έχει ένα μεγάλο φερμουάρ σε σχήμα U και στιβαρά λουριά μεταφοράς, και είναι ιδανική επίσης για τη φύλαξη του μηχανήματός σας για παρατεταμένο χρόνο.


ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΦΡΑΧΤΟΚΟΠΤΕΣ


Αν χρειάζεστε μεγαλύτερη εμβέλεια στην εργασία σας, η αλουμινένια προέκταση σωλήνα για επαναφορτιζόμενους φραχτοκόπτες είναι η σωστή λύση για σας. Υπάρχει επίσης ο αδιαβάθμητα ρυθμιζόμενος τηλεσκοπικός σωλήνας για τα επαναφορτιζόμενα ψαλίδια μπορντούρας μας, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε γρήγορη πρόοδο σε άγρια βλάστηση κοντά στο έδαφος.
Μπορείτε να παραγγείλετε όλα αυτά τα παρελκόμενα για ψαλίδια μπορντούρας και φραχτοκόπτες απευθείας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL και να ζητήσετε παράδοση στην πόρτα σας.