559,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Δυνατός κινητήρας Multi, συμβατός με όλα τα Multi εργαλεία.

Ο βενζινοκίνητος κινητήρας STIHL Multi MM 56 είναι ένας δυνατός και οικονομικός κινητήρας κατάλληλος για ένα ευρύ φάσμα βασικών εργασιών όπως περιποίηση του γκαζόν, καλλιέργεια εδαφών και καθάρισμα επιφανειών. Πρόκειται για έναν πολυλειτουργικό κινητήρα στον οποίο μπορείτε με λίγες απλές κινήσεις να συνδέσετε διάφορα εργαλεία από το σύστημα STIHL Multi.

Στην καρδιά του συστήματος Multi βρίσκεται ένας κινητήρας STIHL 2-MIX. Η χειροκίνητη αντλία καυσίμου υποστηρίζει εύκολη εκκίνηση του κινητήρα. Ο χειρισμός του βενζινοκίνητου κινητήρα STIHL Multi MM 56 μέσω της λαβής πολλαπλών λειτουργιών είναι το ίδιο εύκολος όπως η εκκίνησή του. Όλα τα σημαντικά χειριστήρια είναι ενσωματωμένα σ’ αυτή τη λαβή, εξασφαλίζοντας αξιόπιστο χειρισμό σε διαρκή βάση. Με τον διακόπτη λειτουργίας μπορείτε να επανεκκινήσετε τον κινητήρα άμεσα, μετά από διακοπή της εργασίας σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να συνεχίσετε την εργασία σας με άλλο εργαλείο Multi αμέσως μετά την αλλαγή του εργαλείου.

Αφού ολοκληρώσετε την εργασία σας, ο κινητήρας STIHL MM 56 μπορεί να αναδιπλωθεί για μεταφορά και φύλαξη: Φορτώνετε το μηχάνημα στο αυτοκίνητο από τη λαβή μεταφοράς και στη συνέχεια το φυλάσσετε, καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο στην αποθήκη σας.
MM 56

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Multi-functional gear box
Πρασαρμογή με απλούς χειρισμούς
STIHL 2 MIX engine
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STIHL 2-MIX
Manual fuel pump (Purger)
ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΑΝΤΛΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Κυβισμός27,2 cm³
Ισχύς0,85/1,2 kW/Hp
Ισχύς1,1 bhp
Βάρος8,3 kg
Τιμή δονήσεων αριστερά3,7-4,1 1)

Σέρβις και συμβουλές