Πλυστικά υψηλής πίεσης

FilterIconΦιλτράρισμα

Πεδίο εφαρμογής
Ομάδα χρηστών
Τύπος χρήσης
Τύπος Κινητήρα
Πίεση λειτουργίας
Μέγ. Παροχή νερού
Εύρος Τιμής
RE 80
RE 80 Ηλεκτρικό πλυστικό υψηλής πίεσηςΠλυστικά υψηλής πίεσης
Ελαφρύ, συμπαγές καθαριστικό υψηλής πίεσης σε βασικό εξοπλισμό
155,00 €
RE 80 X
RE 80 XΠλυστικά υψηλής πίεσης
Πλυστικό μηχανημα
119,00 €
RE 90
RE 90 Ηλεκτρικό πλυστικό υψηλής πίεσηςΠλυστικά υψηλής πίεσης
Ελαφρύ και άνετο καθαριστικό υψηλής πίεσης
189,00 €
RE 100 PLUS CONTROL
RE 100 PLUS CONTROLΠλυστικά υψηλής πίεσης
Πλυστικό μηχανημα
239,00 €
RE 110
RE 110 Ηλεκτρικό πλυστικό υψηλής πίεσηςΠλυστικά υψηλής πίεσης
329,00 €
RE 110 PLUS
RE 110 PLUSΠλυστικά υψηλής πίεσης
Πλυστικό μηχανημα
389,00 €
RE 120 PLUS
RE 120 PLUSΠλυστικά υψηλής πίεσης
Πλυστικό μηχανημα
465,00 €
RE 130 PLUS
RE 130 PLUSΠλυστικά υψηλής πίεσης
Πλυστικό μηχανημα
509,00 €
RE 140 PLUS
RE 140 PLUSΠλυστικά υψηλής πίεσης
Πλυστικό μηχανημα
555,00 €
RE 150 PLUS
RE 150 PLUSΠλυστικά υψηλής πίεσης
Πλυστικό μηχανημα
679,00 €
RE 170 PLUS
RE 170 PLUSΠλυστικά υψηλής πίεσης
Πλυστικό μηχανημα
779,00 €
RE 232
RE 232Πλυστικά υψηλής πίεσης
Πλυστικό μηχανημα
1.159,00 €
RE 272 PLUS
RE 272 PLUSΠλυστικά υψηλής πίεσης
Πλυστικό μηχανημα
1.489,00 €
RE 362
RE 362Πλυστικά υψηλής πίεσης
Πλυστικό μηχανημα
1.689,00 €
14 από 14 Προϊόντα

Αξεσουάρ

ΠΛΥΣΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΗΣ STIHL ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΒΡΟΜΙΑΣ


Είτε χρησιμοποιείτε οικιακό μοντέλο είτε μηχάνημα βιομηχανικού επιπέδου, αν θέλετε να τελειώνετε με επίμονες βρομιές μία και καλή, τα πλυστικά υψηλής πίεσης της STIHL είναι εύχρηστα, αποτελεσματικά, και πάντα μια εξαιρετική επιλογή.



ΠΛΥΣΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ STIHL: ΚΑΛΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ, ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ


Η STIHL προσφέρει μια πλήρη σειρά από αποτελεσματικά μηχανήματα καθαρισμού για διάφορες εφαρμογές στο οικιακό και στο επαγγελματικό περιβάλλον. Η σειρά φτάνει από πλυστικά υψηλής πίεσης για το σπίτι και μοντέλα για τη βιοτεχνία, μέχρι επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού για τη γεωργία και δασοκομία, τις τοπικές αρχές και τον κλάδο των κατασκευών. Σκεφτείτε τις εργασίες που θέλετε να αναλάβετε με το πλυστικό υψηλής πίεσης, και στη συνέχεια επιλέξτε το σωστό μοντέλο από τη σειρά μικρών, μεσαίων και επαγγελματικών μηχανημάτων.


Η κατανάλωση ενέργειας στα διάφορα μοντέλα κυμαίνεται από 1,7 έως 6,5 kW. Η ελάχιστη πίεση λειτουργίας μπορεί να φτάνει από 10 και 100 bar και η μέγιστη από 35 έως 220 bar. Η μέγιστη παροχή νερού ανέρχεται σε 440 λίτρα ανά ώρα στο μικρότερο μοντέλο και σε 1130 λίτρα στο μεγαλύτερο.


Η έξυπνη τεχνολογία των πλυστικών υψηλής πίεσής μας για κρύο νερό, εξασφαλίζει άνετη και αποτελεσματική εργασία. Παρ’ όλο που διαφέρουν από άποψη βάρους και παροχής, όλα τα μοντέλα έχουν:



  • στιβαρή κεφαλή αντλίας από αλουμίνιο ή ορείχαλκο

  • ταχυσύνδεσμο για τα μπεκ (δεν απαιτούνται εργαλεία για την αλλαγή)

  • ενσωματωμένη θέση φύλαξης για παρελκόμενα, για να δουλεύετε ακόμα πιο ελεύθερα

  • αντιστρεπτικό σύστημα (για να μη συστρέφεται ο σωλήνας)

  • δυνατότητα ρύθμισης της πίεση του νερού

  • αθόρυβο επαγωγικό κινητήρα υψηλής ισχύος


Τα μοντέλα PLUS είναι επίσης εφοδιασμένα με ενσωματωμένη ανέμη που διευκολύνει αφάνταστα το άπλωμα και το μάζεμα του σωλήνα υψηλής πίεσης. Μπορείτε να παραγγείλετε το μηχάνημα καθαρισμού που χρειάζεστε από το ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL, και θα παραδοθεί στο σπίτι σας.



ΠΛΥΣΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΗΣ COMPACT ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


Αν ο καιρός και η πολλή χρήση έχουν αφήσει ένα επίμονο στρώμα βρομιάς πάνω στις επιφάνειές σας, είναι καιρός να αντιμετωπίσετε την κατάσταση – ίσως με ένα εύχρηστο, compact πλυστικό επιφανειών της STIHL . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μηχανήματα αυτά, που είναι εύκολα στη μεταφορά και στον χειρισμό, για να καθαρίσετε πολύ βρόμικα πλακάκια, για να φρεσκάρετε τα έπιπλα του κήπου και για να σενιάρετε μονοπάτια με μεγάλη άνεση, αλλά και για να κάνετε το αυτοκίνητό σας να γυαλίζει σαν καινούργιο. Πρακτικά χαρακτηριστικά υψηλής άνεσης κάνουν την εργασία καθαρισμού όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη. Αλλά το καλύτερο χαρακτηριστικό του compact πλυστικού υψηλής πίεσής σας ίσως να είναι, πόσο απίστευτα εύκολο είναι στη μεταφορά και στη φύλαξη.



ΠΛΥΣΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


Έχετε δικό σας σπίτι και χρειάζεστε ένα πλυστικό υψηλής πίεσης για τον κήπο και τους εξωτερικούς χώρους, ή χρειάζεστε ένα πλυστικό υψηλής πίεσης για την εργασία σας; Σε μεγάλα κτήματα και για εμπορικές χρήσεις σε βιοτεχνίες ή ξενοδοχεία, για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL της μεσαίας κατηγορίας για να φροντίζετε ώστε όλα να λάμπουν στο τέλος της ημέρας. Αυτά τα μηχανήματα για όλες τις χρήσεις, ξεχωρίζουν για την αυξημένη εμβέλεια εργασίας και τις επιδόσεις τους στο καθάρισμα με νερό υπό υψηλή πίεση. Κάποιες φορές μάλιστα, η μέγιστη ισχύς μπορεί να παραείναι μεγάλη: Σ’ αυτή την περίπτωση, απλά χαμηλώστε την πίεση λειτουργίας – έστι προστατεύονται οι ευαίσθητες επιφάνειες και θα κάνετε ταυτόχρονα οικονομία στο νερό. Το ενσωματωμένο μανόμετρο φροντίζει ώστε να γνωρίζετε πάντα την επιλεγμένη πίεση. Με τον δοσομετρητή απορρυπαντικού μπορείτε να προσμείξετε την ακριβή ποσότητα απορρυπαντικού ή άλλου μέσου περιποίησης που χρειάζεται.



ΠΛΥΣΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ:


Τα πλυστικά υψηλής πίεσης της επαγγελματικής κατηγορίας προσφέρουν φανταστικό εργονομικό σχεδιασμό και πολλές λειτουργίες, σε συνδυασμό με μέγιστες επιδόσεις και μακρόχρονη αντοχή. Πρόκειται για δυνατά μηχανήματα που έχουν πάντα αρκετή πίεση νερού, για να είστε κατάλληλα εξοπλισμένος για να αντιμετωπίσετε ακόμα και τις πιο δύσκολες εργασίες καθαρισμού στη γεωργία, στις υπηρεσίες των τοπικών αρχών, σε επιχειρήσεις δασοκομίας και στον κλάδο των κατασκευών. Μπορείτε να ρυθμίσετε την πίεση και την παροχή του νερού απευθείας στο πιστόλι εκτόξευσης, προσαρμόζοντάς τες στις απαιτήσεις της κάθε εφαρμογής. Με εξαιρετικά ανθεκτικούς κινητήρες και μονάδες αντλίας που έχουν ελάχιστες απαιτήσεις σε συντήρηση, τα επαγγελματικά πλυστικά υψηλής πίεσής μας μπορούν να σας βοηθήσουν να φέρετε εις πέρας ακόμα και την πιο δύσκολη εργασία καθαρισμού στην καθημερινή χρήση. Διαλέξτε το καλύτερο πλυστικό υψηλής πίεσης για το δικό σας έργο από το ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL.



ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ


Κάποιες φορές, το νερό και η πίεση δεν αρκούν για να απομακρυνθούν οι πραγματικά επίμονες βρομιές. Τότε, θα πρέπει να γεμίσετε το πλυστικό υψηλής πίεσης κρύου νερού με καθαριστικά προϊόντα και προϊόντα συντήρησης STIHL. Έχουμε κατάλληλο προϊόν για κάθε επιφάνεια, από απορρυπαντικά γενικής χρήσης μέχρι ειδικά καθαριστικά προϊόντα. Η STIHL εργάζεται διαρκώς για να επιτύχει υψηλό βαθμό βιοδιασπασιμότητας των προϊόντων της, θέτοντας όμως ως προτεραιότητα και τη συντήρηση των μηχανημάτων σας. Με τη μεγάλη γκάμα παρελκομένων μας, μπορείτε να αναβαθμίσετε τα μηχανήματά σας και να διευρύνετε ακόμα περισσότερο το πεδίο των εφαρμογών τους. Γιατί να μην εμπλουτίσετε το μηχάνημα καθαρισμού σας με μια βούρτσα πλυσίματος, έναν καθαριστή επιφανειών, ένα σετ καθαρισμού οχημάτων, ένα επαγγελματικό σετ αναρρόφησης, προσαρμοζόμενα εργαλεία για τον ταχυσύνδεσμο, ειδικά μπεκ και πολλά ακόμα; Μπορείτε να παραγγείλετε όλα τα παρελκόμενα για τα πλυστικά υψηλής πίεσης, τα διάφορα καθαριστικά προϊόντα και τα προϊόντα συντήρησης απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL.