1.539,20 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 13% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ηλεκτρικό καθαριστικό υψηλής πίεσης RE 362: επαγγελματικό ηλεκτρικό πλυστικό για σκληρές εργασίες καθαρισμού

Το δυνατό ηλεκτρικό πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 362 για γεωργικές επιχειρήσεις, δημοτικές υπηρεσίες, εταιρείες υλοτομίας και τη βιομηχανία κατασκευών είναι ένα αποτελεσματικό μηχάνημα καθαρισμού για ακραίες συνθήκες όπως, για παράδειγμα, το καθάρισμα πεζοδρομίων.

Το ισχυρό πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 362 με μέγιστη πίεση 250 bar απομακρύνει αποτελεσματικά επίμονες βρομιές, ακόμα και λειτουργώντας συνέχεια υπό φορτίο, με τη βοήθεια του μπεκ επίπεδης δέσμης που παραδίδεται μαζί με το μηχάνημα. 2 δοχεία απορρυπαντικού με κουμπί εναλλαγής επιτρέπουν ευελιξία στο καθάρισμα. Σε βαριές εφαρμογές, ο αθόρυβος κινητήρας χαμηλών στροφών λειτουργεί με λιγότερες στροφές με σκοπό να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα και της μονάδας της αντλίας. Το STIHL RE 362 διαθέτει μια αντλία υψηλής πίεσης με κεφαλή από ορείχαλκο και μασίφ κεραμικούς μανδύες. Με τον ρυθμιστή πίεσης/παροχής στο κοντάρι μπορείτε να προσαρμόσετε προσωρινά τις επιδόσεις καθαρισμού ανάλογα με την εργασία. Ο σωλήνας υψηλής πίεσης 10 m, ενισχυμένος με χαλύβδινο πλέγμα, σας δίνει μεγάλη εμβέλεια για τις εργασίες σας.

Με το μανόμετρο μπορείτε να ρυθμίσετε την πίεση λειτουργίας και παροχή νερού απευθείας στο STIHL RE 362. Το επαγγελματικό πιστόλι εκτόξευσης που μπορείτε να συνδέσετε γρήγορα και απλά χάρη στον ταχυσύνδεσμο, υποστηρίζει ξεκούραστη εργασία μειώνοντας τις δυνάμεις ανάκρουσης της δέσμης νερού. Το STIHL RE 362 λειτουργεί με τριφασικό ρεύμα. Το STIHL RE 362 μεταφέρεται εύκολα χάρη στο καλώδιο τροφοδοσίας ταχείας σύνδεσης, την αναδιπλούμενη λαβή ώθησης και τις ενσωματωμένες λαβές μεταφοράς.

Μπορείτε να αναλάβετε πιο εξειδικευμένες εργασίες καθαρισμού, προσθέτοντας παρελκόμενα για πλυστικά υψηλής πίεσης, όπως το σετ υγρής αμμοβολής STIHL.

 • Πλυστικό υψηλής πίεσης για χρήση σε πολύ δύσκολες εργασίες καθαρισμού
 • Για σκληρές εργασίες καθαρισμού και ακραίες συνθήκες
 • Δύο δοχεία απορρυπαντικού με διακόπτη αλλαγής
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής χάρη στην αντλία βαρέως τύπου και το συμπαγές κεραμικό έμβολο
 • RE 362

  Εξοπλισμός και λειτουργία

  Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

  Steel mesh reinforced high-pressure hose
  Σωλήνας υψηλής πίεσης με ατσάλινο πλέγμα ενίσχυσης
  Langsamläufer-Motor und robuste Messingpumpe
  Κινητήρας χαμ.στροφών & Ορειχάλκινη αντλία

  Τεχνικές λεπτομέρειες

  Τάση δικτύου400/3-/50 V
  Ισχύς6,5 kW
  Βάρος72 kg 1)
  Πίεση λειτουργίας35-180 bar
  Μέγιστη παροχή νερού1080 l/h

  Σέρβις και συμβουλές