15,20 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Service Kit 37 για βενζινοκίνητους φυσητήρες BG 86

Ο βενζινοκίνητος φυσητήρας ή κοπτικός αναρροφητήρας STIHL σας λειτουργεί πιο αποδοτικά όταν εξασφαλίζονται οι πλήρεις επιδόσεις του. Για να διατηρήσετε την αξιοπιστία του φυσητήρα ή κοπτικού αναρροφητήρα σας, θα πρέπει να εκτελείτε προληπτικά ορισμένες μικρές εργασίες συντήρησης σε τακτική βάση. Με τα περιεχόμενα του Service Kit 37 μπορείτε να αναλάβετε μερικές απλές εργασίες συντήρησης που θα βοηθήσουν να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του μηχανήματός σας.

 

Το STIHL Service Kit 37 για τα BG 86 (αριθμός μηχανήματος 290871694) και SH 86 (αριθμός μηχανήματος 291051831) περιέχει τα εξής είδη για βασικές εργασίες συντήρησης:

  • Φίλτρο αέρα HD2
  • Μπουζί
  •  
  • Φίλτρο καυσίμου

Το φίλτρο αέρα HD2 είναι κατάλληλο για όλες τις συνθήκες λειτουργίας και επομένως μπορεί να χρησιμοποιείται παντού. Χάρη στους λεπτούς του πόρους προσφέρει εξαιρετικά υψηλή ποιότητα φίλτρανσης, συγκρατώντας ακόμα και τα πιο λεπτά σωματίδια σκόνης από τον αέρα ψύξης. Αλλάζοντας το φίλτρο HD2 προστατεύετε τον κινητήρα του φυσητήρα ή κοπτικού αναρροφητήρα σας από την αποξεστική σκόνη. Έτσι οι επιδόσεις διατηρούνται υψηλές, η κατανάλωση καυσίμου παραμένει χαμηλή, και η εκκίνηση του βενζινοκίνητου φυσητήρα ή βενζινοκίνητου κοπτικού αναρροφητήρα σας εξακολουθεί να είναι απρόσκοπτη.

Επίσης, θα πρέπει να έχετε τον νου σας στο φίλτρο καυσίμου για να είστε βέβαιος ότι δεν εισέρχονται ξένα σωματίδια μέσα στον κινητήρα μαζί με το καύσιμο. Η τακτική αλλαγή αυτού του εξαρτήματος προστατεύει τον κινητήρα και εξασφαλίζει μια μεγάλη διάρκεια ζωής. Συνιστούμε επίσης αλλαγή του μπουζί για να εξασφαλίζεται η καθαρή καύση του καυσίμου στον κινητήρα και οι άριστες επιδόσεις του μηχανήματός σας.

Δεν χρειάζεστε κανένα πρόσθετο εργαλείο για να εκτελέσετε αυτές τις βασικές εργασίες συντήρησης.  Για την αλλαγή του φίλτρου αέρα και του μπουζί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπουζόκλειδο που παραδόθηκε μαζί με τον φυσητήρα ή κοπτικό αναρροφητήρα σας. Υπάρχει ένας χάρτινος γάντζος ενσωματωμένος στο κουτί συσκευασίας που χρησιμεύει για την εξαγωγή του φίλτρου καυσίμου.

Service Kit 37

Σέρβις και συμβουλές