489,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

Σάρωθρο KG 770: για χρήση σε μεγάλες εκτάσεις

Με το σάρωθρο STIHL KG 770, επαγγελματίες και ιδιώτες χρήστες μπορούν να καθαρίσουν αποτελεσματικά μεγάλες εσωτερικές και εξωτερικές περιοχές, όπως δάπεδα αιθουσών παραγωγής με σφραγισμένους αρμούς ή επιφάνειες κατασκευασμένες από αρμοστές πέτρες ή πλάκες. Το σύστημα σάρωσης STIHL MultiClean PLUS υποστηρίζει τη συλλογή διάφορων ειδών βρομιάς σε πλάτος σάρωσης 77 cm. Ο πρόσθετος κύλινδρος σάρωσης του STIHL KGA 770 μαζεύει μέχρι και την πιο λεπτή σκόνη. Η περιφερειακή λωρίδα στεγανοποίησης συγκρατεί τη σκόνη που σηκώνεται, σε συνεργασία με το φίλτρο αέρα. Οι κυκλικές βούρτσες στα πλαϊνά επιτρέπουν αξιόπιστη σάρωση κατά μήκος τοίχων και κρασπεδόλιθων. Το σύστημα συγκράτησης των βουρτσών αυξάνει ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις σάρωσης.

Το σύστημα μετάδοσης με άριστη μεταφορά ισχύος του σάρωθρου STIHL KG 770 και το εργονομικό τιμόνι που ρυθμίζεται προς δύο κατευθύνσεις διευκολύνουν την προώθηση του σάρωθρου. Ακόμα και όταν το σάρωθρο όταν κινείται ανάποδα, οι κυκλικές βούρτσες περιστρέφονται προς τα μέσα ώστε να μην εκσφενδονίζονται βρομιές. Καπάκια στα ρουλεμάν των βουρτσών προστατεύουν από βρομιά, σκόνη και νερό.

Με τον κεντρικό ρυθμιστή ύψους 8 θέσεων μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος των βουρτσών για να προσαρμόσετε το χειροκίνητο σάρωθρο KG 770 σε κάθε πιθανή επιφάνεια. Οι στιβαρές τρίχες των κυκλικών βουρτσών είναι κατασκευασμένες από άφθαρτο νάιλον με τεράστια αντοχή. Οι τρίχες έχουν εγγυημένη διάρκεια ζωής 4 ετών. Μπορείτε να αφαιρέσετε το τιμόνι από το σάρωθρο STIHL KG 770 πολύ εύκολα, ώστε το μηχάνημα να μπορεί να αποθηκεύεται σε όρθια θέση.

Το βίντεό μας δείχνει όλα τα πλεονεκτήματα του σάρωθρου KG 770.

KG 770

Σέρβις και συμβουλές