183,00 €
146,40 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Αορτήρας δασοκομίας ADVANCE X-TREEm: Άριστη κατανομή του φορτίου υπό ακραίες συνθήκες καταπόνησης

Με τον αορτήρα STIHL ADVANCE X-TREEm, έχετε στη διάθεσή σας έναν a αορτήρα high-tech που σας στηρίζει ως επαγγελματία στην εκτέλεση μεγάλων δασικών εργασιών με πριονόδισκο ή σε εργασίες κουρέματος. Ο αορτήρας STIHL είναι εξαιρετικά άνετος στη χρήση. Κρεμώντας το κοπτικό μηχάνημα STIHL ή χορτοκοπτικό STIHL στον γάντζο, έχετε μέγιστη ελευθερία κινήσεων για να καθοδηγήσετε το μηχάνημά σας με ασφάλεια. Ο αορτήρας δασοκόμου ADVANCE X-TREEm διαθέτει  μια αδιαβάθμητα ρυθμιζόμενη πλάτη για βέλτιστη κατανομή του φορτίου ανάμεσα στον ώμο και τον γοφό. Η βελτιστοποιημένη εργονομία του αορτήρα προστατεύει τους μυς και τις αρθρώσεις σας.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πώς να φορέσετε τον αορτήρα δασοκόμου STIHL ADVANCE X-TREEm. Αν χρειάζεται, μπορείτε να προαιρετικά να εμπλουτίσετε τον αορτήρα με την τσάντα μεταφοράς STIHL ADVANCE, ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλο τον εξοπλισμό σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αορτήρας δασοκόμου STIHL ADVANCE X-TREEm για τα βενζινοκίνητα χορτοκοπτικά STIHL FS 89 και το βενζινοκίνητο κοπτικό μηχάνημα STIHL FS 561, καθώς επίσης για το επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό STIHL FSA 90 και το επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό STIHL FSA 135. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό τον αορτήρα επίσης για το επαναφορτιζόμενο κυκλικό ψαλίδι STIHL RGA 140.

ADVANCE X-TREEm forestry harness

Σέρβις και συμβουλές