100,00 €
80,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Αορτήρας δασικών εργασιών ADVANCE PLUS: Γρήγορη σύνδεση κοπτικού μηχανήματος για εργονομική εργασία

Ο αορτήρας δασοκόμου STIHL ADVANCE PLUS εντυπωσιάζει με τα φαρδιά λουριά ώμων και την πολύ άνετη εφαρμογή του. Για επαγγελματίες δασεργάτες που εκτελούν μεγάλες εργασίες στο δάσος, αυτός ο ελαφρύς αορτήρας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εργονομία, παραδείγματος χάριν, κατά την εργασία με πριονόδισκους. Ο αορτήρας STIHL για χρήστες χορτοκοπτικών διαθέτει έναν εύχρηστο γάντζο για την γρήγορη σύνδεση ή αποσύνδεση του χορτοκοπτικού ή κοπτικού μηχανήματος STIHL σας. Ο γάντζος είναι ενσωματωμένος στην ελεύθερα αιωρούμενη προστασία των ποδιών, παρέχοντας τη μέγιστη δυνατή ελευθερία κινήσεων.

Ο αορτήρας STIHL για χρήστες κοπτικών μηχανημάτων υποστηρίζει ισορροπημένη κατανομή του βάρους του μηχανήματός σας, προστατεύοντας τους μυς και τις αρθρώσεις σας. Μπορείτε να προσθέσετε τον αορτήρα δασοκόμου STIHL ADVANCE PLUS στην τσάντα μεταφοράς STIHL ADVANCE, ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλο τον πρόσθετο εξοπλισμό σας.

Ο αορτήρας STIHL είναι κατάλληλος για όλα τα μηχανήματα από το βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό STIHL FS 91 μέχρι το βενζινοκίνητο κοπτικό μηχάνημα STIHL FS 561.

ADVANCE PLUS Forestry Harness

Σέρβις και συμβουλές