95,50 €
76,40 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Γενικός αορτήρας ADVANCE PLUS: Ελαφρύς και εργονομικός

Ο αορτήρας γενικής χρήσης STIHL ADVANCE PLUS – ουσιαστικά, η έκδοση υψηλής άνεσης του αορτήρα γενικής χρήσης STIHL ADVANCE – απευθύνεται σε επαγγελματίες και απαιτητικούς ιδιώτες χρήστες. Έχει εξαιρετικά εργονομικό σχεδιασμό που προσαρμόζεται τέλεια στο σώμα και είναι πολύ άνετο στη χρήση. Χάρη στο χαμηλό βάρος του, ο αορτήρας είναι άνετος στη χρήση, ακόμα και σε πολύωρες εργασίες. Ο αορτήρας γενικής χρήσης ADVANCE PLUS έχει επίσης έναν πρακτικό γάντζο σύνδεσης, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνδέσετε και να αποσυνδέσετε το χορτοκοπτικό ή κοπτικό μηχάνημα STIHL σας γρήγορα και εύκολα. Αυτό σας επιτρέπει να εργαστείτε αποδοτικά και ξεκούραστα.

Για πολύωρες εργασίες κουρέματος και τεμαχισμού, μπορείτε απλά να προσθέσετε μια τσάντα μεταφοράς STIHL ADVANCE στον αορτήρα. Έτσι θα έχετε άμεση πρόσβαση σε περισσότερο εξοπλισμό. Ένα προαιρετικό λουρί θώρακα STIHL ADVANCE ασφαλίζει τα λουριά ώμου και κατανέμει το βάρος ομοιόμορφα, μειώνοντας ακόμα περισσότερο τη σωματική κόπωση σε πολύωρες εργασίες.

Ο αορτήρας γενικής χρήσης STIHL ADVANCE PLUS είναι κατάλληλος για όλα τα μηχανήματα από το βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό STIHL FS 50 μέχρι το δυνατό βενζινοκίνητο κοπτικό μηχάνημα STIHL FS 561, καθώς επίσης για τα εξής επαναφορτιζόμενα χορτοκοπτικά:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό τον αορτήρα επίσης για το επαναφορτιζόμενο κυκλικό ψαλίδι STIHL RGA 140.

ADVANCE PLUS universal harness

Σέρβις και συμβουλές