89,50 €
71,60 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Αορτήρας γενικής χρήσης ADVANCE: Εργονομικός αορτήρας για καλύτερη διανομή του βάρους

Αυτός ο αορτήρας επιτρέπει πολύωρη χρήση κατά την εκτέλεση εργασιών κουρέματος και τεμαχισμού από επαγγελματίες και απαιτητικούς ιδιώτες χρήστες. Μπορείτε να ασφαλίσετε το κοπτικό μηχάνημα STIHL σας με ασφάλεια στον γενικό αορτήρα STIHL ADVANCE με τη βοήθεια του γάντζου. Το βάρος του χορτοκοπτικού κατανέμεται στο σώμα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο αορτήρας γενικής χρήσης ADVANCE έχει εργονομικό σχεδιασμό και είναι πολύ άνετος στη χρήση. Έχει μικρό νεκρό βάρος και άνετα λουριά μεταφοράς. Αυτό σας επιτρέπει να εργαστείτε αποδοτικά και ξεκούραστα.

Ο αορτήρας γενικής χρήσης ADVANCE μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα τα μηχανήματα από το βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό STIHL FS 50 μέχρι το δυνατό βενζινοκίνητο κοπτικό μηχάνημα STIHL FS 561, καθώς επίσης για τα εξής επαναφορτιζόμενα χορτοκοπτικά:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό τον αορτήρα επίσης για το επαναφορτιζόμενο κυκλικό ψαλίδι STIHL RGA 140.

Διατίθεται σε κανονικό μέγεθος (κωδικός προϊόντος 41477109002) και σε έκδοση XXL (κωδικός προϊόντος 41477109004) για άτομα με ύψος άνω του 1,90 m.

Ζώνη γενικής χρήσης ADVANCE

Σέρβις και συμβουλές