χορτοκοπτικών STIHL (με την εξαίρεση των STIHL FS 38, STIHL FS 40 και STIHL FS 50), ο αορτήρας υποστηρίζει ξεκούραστη και ασφαλές εργασία. Απλά συνδέστε το αξεσουάρ στο μηχάνημα STIHL σας με τη βοήθεια ενός γάντζου. Επιπλέον των χορτοκοπτικών STIHL, ο αορτήρας χρησιμοποιείται επίσης για φραχτοκόπτες STIHL ή κονταροπρίονα STIHL για την καλύτερη κατανομής του βάρους των μηχανημάτων.

"/>
11,20 €
9,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Βασικός αορτήρας: Μεγαλύτερη άνεση χάρη σε καλύτερη κατανομή του βάρους

Ο αορτήρας STIHL απευθύνεται σε ιδιώτες χρήστες που επιθυμούνμεγαλύτερη άνεση κατά την εκτέλεση εργασιών στον κήπο. Μέρος του βασικού εξοπλισμού πολλών χορτοκοπτικών STIHL (με την εξαίρεση των STIHL FS 38, STIHL FS 40 και STIHL FS 50), ο αορτήρας υποστηρίζει ξεκούραστη και ασφαλές εργασία. Απλά συνδέστε το αξεσουάρ στο μηχάνημα STIHL σας με τη βοήθεια ενός γάντζου. Επιπλέον των χορτοκοπτικών STIHL, ο αορτήρας χρησιμοποιείται επίσης για φραχτοκόπτες STIHL ή κονταροπρίονα STIHL για την καλύτερη κατανομής του βάρους των μηχανημάτων.

Basic harness

Σέρβις και συμβουλές