69,50 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τηλεσκοπικοί σωλήνες: Ευέλικτη ρύθμιση της εμβέλειας του ψεκαστήρα

Με τους τηλεσκοπικούς σωλήνες STIHL μπορείτε να αυξήσετε αδιαβάθμητα την εμβέλεια του ραντιστήρα STIHL σας. Επαγγελματίες και ιδιώτες χρήστες αποκτούν έτσι έναν υψηλό βαθμό ευελιξίας για την εφαρμογή μέσων φυτοπροστασίας, παρασιτοκτόνων ή λιπασμάτων.

Οι τηλεσκοπικοί σωλήνες STIHL είναι διαθέσιμοι σε δύο μήκη, που επεκτείνονται σε συνολικό μήκος 90 cm και 300 cm αντίστοιχα. Ο κοντός τηλεσκοπικός σωλήνας είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικό πλαστικό, ενώ ο μακρύς σωλήνας είναι κατασκευασμένος από ορείχαλκο. Μπορείτε να συνδέσετε τον κατάλληλο τηλεσκοπικό σωλήνα γρήγορα και εύκολα στο πιστόλι εκτόξευσης του ραντιστήρα STIHL σας.

Οι τηλεσκοπικοί σωλήνες STIHL είναι κατάλληλοι για τους εξής ραντιστήρες:
  • Μήκος 52 cm έως 90 cm (κωδικός προϊόντος 42555000900), κατασκευασμένος από πλαστικό, για τους ραντιστήρες STIHL SG 51, STIHL SG 71 και τον επαναφορτιζόμενο ραντιστήρα STIHL SGA 85
  • Μήκος 159 cm έως 300 cm (κωδικός προϊόντος 42555002101), κατασκευασμένος από ορείχαλκος, για τους ραντιστήρες STIHL SG 31 έως STIHL SG 71 και τον επαναφορτιζόμενο ραντιστήρα STIHL SGA 85
Telescopic tube

Σέρβις και συμβουλές