219,00 €
186,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Βούρτσα Multi

Η  βούρτσα καθαρισμού STIHL KB-MM από το σύστημα STIHL Multi είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο καθαρισμού για επαγγελματίες και ιδιώτες χρήστες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βούρτσα καθαρισμού KB-MM για τη σχολαστική και αποτελεσματική απομάκρυνση βρωμιάς ή χώματος από επιφάνειες σκυροδέματος και ανώμαλα δάπεδα από φυσική πέτρα. Η αντίθετη φορά περιστροφής της βούρτσας σπρώχνει τις βρομιές που ξεκόλλησαν προς τα εμπρός, υποστηρίζοντας έτσι την εργασία καθαρισμού. Άλλο ένα πλεονέκτημα του STIHL KB-MM είναι το μεγάλο πλάτος εργασίας του, των 60 cm. Η προέκταση του προφυλακτήρα που στερεώνονται στα πλαϊνά του κυλίνδρου, φροντίζει για μεγαλύτερη ασφάλεια στην εργασία σας.

Η βούρτσα καθαρισμού STIHL KM-MM προσαρμόζεται γρήγορα και απλά στον δυνατό κινητήρα Multi MM 56, ο οποίος αποτελεί μέρος του συστήματος STIHL Multi που είναι σχεδιασμένο ειδικά για εργασίες καλλιέργειας του εδάφους και περιλαμβάνει μια μεγάλη σειρά εργαλείων. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξετε τη βούρτσα καθαρισμού με άλλο εργαλείο STIHL Multi με λίγες απλές κινήσεις.
KB-MM Bristle brush

Τεχνικές λεπτομέρειες

Πλάτος εργασίας600 mm
Βάρος4,2 kg

Σέρβις και συμβουλές