συντήρηση του κήπου. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα παρτέρι για πολυετή φυτά στο γκαζόν σας ή να επανασχεδιάσετε μέρος του κήπου σας, συνήθως θα πρέπει πρώτα να χαλαρώσετε το έδαφος. Αυτή η φρέζα είναι κατάλληλη για ερασιτέχνες κηπουρούς, αλλά αποτελεί επίσης ένα αποτελεσματικό εργαλείο για επαγγελματικές εφαρμογές κηπευτικής σε σχετικά μικρές εκτάσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο Kombi για να σπάσετε και να χαλαρώσετε σκληρά και πυκνά εδάφη, γρήγορα και αποτελεσματικά. Η φρέζα BF-KM είναι επίσης κατάλληλη για την εξαέρωση και την καλλιέργεια υπεδαφών. Ο προφυλακτήρας συγκρατεί τα τεμάχια χώματος που πετάγονται κατά την εργασία. Το μικρό πλάτος εργασίας 22 cm διευκολύνει την εργασία με τη φρέζα STIHL BF-KM σε στενούς χώρους, καθώς σας επιτρέπει να φτάσετε σε σημεία που σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν δύσκολο να επεξεργαστείτε.

Η φρέζα Kombi BF-KM έχει έγκριση για χρήση μαζί με όλους τους κινητήρες Kombi και με το χορτοκοπτικό STIHL FR 130 T (που είναι πλέον εκτός παραγωγής)."/>
319,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Φρέζα

Η φρέζα STIHL BF-KM με συνολικό μήκος 100 cm ταιριάζει σε όλους τους κινητήρες STIHL Kombi και διευκολύνει αισθητά τη συντήρηση του κήπου. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα παρτέρι για πολυετή φυτά στο γκαζόν σας ή να επανασχεδιάσετε μέρος του κήπου σας, συνήθως θα πρέπει πρώτα να χαλαρώσετε το έδαφος. Αυτή η φρέζα είναι κατάλληλη για ερασιτέχνες κηπουρούς, αλλά αποτελεί επίσης ένα αποτελεσματικό εργαλείο για επαγγελματικές εφαρμογές κηπευτικής σε σχετικά μικρές εκτάσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο Kombi για να σπάσετε και να χαλαρώσετε σκληρά και πυκνά εδάφη, γρήγορα και αποτελεσματικά. Η φρέζα BF-KM είναι επίσης κατάλληλη για την εξαέρωση και την καλλιέργεια υπεδαφών. Ο προφυλακτήρας συγκρατεί τα τεμάχια χώματος που πετάγονται κατά την εργασία. Το μικρό πλάτος εργασίας 22 cm διευκολύνει την εργασία με τη φρέζα STIHL BF-KM σε στενούς χώρους, καθώς σας επιτρέπει να φτάσετε σε σημεία που σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν δύσκολο να επεξεργαστείτε.

Η φρέζα Kombi BF-KM έχει έγκριση για χρήση μαζί με όλους τους κινητήρες Kombi και με το χορτοκοπτικό STIHL FR 130 T (που είναι πλέον εκτός παραγωγής).
  • Ταιριάζει με όλους του διαθέσιμους κινητήρες Kombi
  • Για επανακαλλιέργεια και χαλάρωση εδάφους
  • Επίσης συνθλίβει το βαρύ και αργιλώδες υπέδαφος
  • Με προστασία κατά της ρύπανσης
  • BF-KM

    Σέρβις και συμβουλές