Παρελκόμενα για τεμαχιστές κήπου

FilterIconΦιλτράρισμα

Αξεσουάρ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΕΜΑΧΙΣΤΕΣ ΚΗΠΟΥ


Με χρήσιμα παρελκόμενα για τον τεμαχιστή κήπου STIHL σας, έχετε μεγαλύτερη ευελιξία και μπορείτε να τεμαχίσετε υπολείμματα φυτών με υψηλότερη αποτελεσματικότητα, είτε πρόκειται για τον ιδιωτικό σας κήπο είτε για επαγγελματική συντήρηση χώρων πρασίνου.


ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ STIHL ΓΙΑ ΤΕΜΑΧΙΣΤΕΣ ΚΗΠΟΥ

:

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ


Ένας τεμαχιστής κήπου της STIHL είναι πάντα ένα εξαιρετική επιλογή. Πρόκειται για δυνατά μηχανήματα, που μπορείτε να εμπλουτίσετε γρήγορα και απλά με τα παρελκόμενά μας. Για παράδειγμα, η σωστή χοάνη μπορεί να διευκολύνει την τροφοδοσία του υλικού που θέλετε να τεμαχίσετε. Ή μήπως θέλετε να μεταφέρετε το τεμαχισμένο υλικό πιο εύκολα στον κάδο κομποστοποίησης; Ένα δοχείο κομμένου υλικού είναι ό,τι χρειάζεται για αυτή τη δουλειά. Βρείτε τον κατάλληλο εξοπλισμό για το μηχάνημά σας, επιλέγοντας από την γκάμα παρελκομένων μας για τεμαχιστές κήπου.


Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ


Η φύση διακρίνεται από μια τεράστια ποικιλότητα. Είστε από τους τυχερούς που εργάζονται έξω; Τότε, γιατί να μην βελτιστοποιήσετε τον τεμαχιστή κήπου σας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, χρησιμοποιώντας παρελκόμενα STIHL; Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η λοξή χοάνη STIHL, με την οποία μπορείτε να μετατρέψετε τον τεμαχιστή κήπου σας ώστε να επεξεργάζεται πιο αποτελεσματικά τα βαριά κλαδιά. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν κατά καιρούς θέλετε να κόψετε σχετικά μεγάλες ποσότητες από χοντρά κλαδιά. Το σετ μετατροπής περιέχει μια κοντή, ηχομονωμένη χοάνη και ένα σύστημα μαχαιριών Multi-Cut, και είναι συμβατό με πολλούς από τους ηλεκτρικούς τεμαχιστές κήπου της STIHL.


Εάν επεξεργάζεστε κυρίως μαλακό υλικό, αναβαθμίστε τον βενζινοκίνητο τεμαχιστή σας με την ίσια χοάνη, που είναι κατάλληλη ειδικά για συμπαγή υλικά δέντρων και σκληρά αποκόμματα φραχτών, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία για πιο μαλακά υπολείμματα.


Αυτό το πρακτικό σετ επέκτασης επίσης περιλαμβάνει μια ηχομονωμένη χοάνη για ήσυχη εργασία. Το μεγάλο άνοιγμα τροφοδοσίας διευκολύνει κατά πολύ το γέμισμα του μηχανήματος με υπολείμματα.
Στη συνέχεια, το ενσωματωμένο σύστημα μαχαιριών Multi-Cut θα αναλάβει όλα τα υπόλοιπα. Η σειρά μας από πρακτικά παρελκόμενα για τεμαχιστές κήπου, με χοάνες και μαχαίρια, θα σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε τον τεμαχιστή κήπου σας και είναι όλα διαθέσιμα για παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα STIHL.


ΣΥΛΛΕΞΤΕ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ


Μόλις τα μαχαίρια του τεμαχιστή κήπου σας ψιλοκόψουν ανεπιθύμητα κλαδιά και πράσινα υπολείμματα, το στιβαρό μας δοχείο κομμένου υλικού προσφέρει ένα εύκολο τρόπο για να μεταφέρετε τα κομμένα υπολείμματα των φυτών στον κάδο κομποστοποίησης ή το παρτέρι με τα λουλούδια. Απλά, τοποθετήστε το δοχείο κάτω από το μηχάνημα για να συλλέξει το κομμένο υλικό. Το πρακτικό δοχείο συλλογής έχει χωρητικότητα 50 λίτρων, προσφέροντας άφθονο χώρο για κομμένο υλικό. Και εκτός ότι διευκολύνει τη μεταφορά του τεμαχισμένου υλικού, κρατάει καθαρό τον χώρο κάτω από τον τεμαχιστή. Μπορείτε να παραγγείλετε το δοχείο συλλογής, την πρόσθετη χοάνη ή όποια παρελκόμενα θέλετε για τον τεμαχιστή κήπου σας εύκολα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της STIHL.