35,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Διπλό μπιντόνι: Καύσιμο και λάδι αλυσίδα σε ένα δοχείο

Τα διπλά μπιντόνια STIHL αποτελούν μια αποτελεσματική λύση για όσους εργάζονται με βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο STIHL για πολλή ώρα. Επαγγελματίες και ιδιώτες χρήστες μπορούν να ανεφοδιάσουν τα αλυσοπρίονά τους με βενζίνη ή λάδι από το στιβαρό διπλό μπιντόνι με έγκριση ΟΗΕ, χρησιμοποιώντας το ρύγχος εκροής που παραδίδεται μαζί. Χάρη στα καπάκια ασφαλείας, τα υγρά αποθηκεύονται με κατάλληλο τρόπο στο διπλό μπιντόνι STIHL. Τα διπλά μπιντόνια από διαφανές πλαστικό σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε τη στάθμη των υγρών χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το καπάκι. Συνιστούμε το πρακτικό σύστημα ανεφοδιασμού καυσίμου STIHL και το σύστημα ανεφοδιασμού λαδιού αλυσίδας STIHL ως προαιρετικά παρελκόμενα για το διπλό μπιντόνι, για εύκολη και καθαρή δοσολογία και ανεφοδιασμό καυσίμου και λαδιού.

Τα διπλά μπιντόνια είναι διαθέσιμα σε κανονική, επαγγελματική και μικρή έκδοση. Το διπλό μπιντόνι για επαγγελματίες διαθέτει 2 θήκες για το σύστημα ανεφοδιασμού και για τα εργαλεία σας. (Το σύστημα ανεφοδιασμού και τα εργαλεία δεν περιλαμβάνονται.)

Τα διπλά μπιντόνια STIHL είναι διαθέσιμα στα εξής σχέδια και χρώματα:
  • Μικρό, για 3 λίτρα καυσίμου και 1,5 λίτρα λαδιού αλυσίδας: Πορτοκαλί (κωδικός προϊόντος 00008810124)
  • Κανονικό, για 5 λίτρα καυσίμου και 3 λίτρα λαδιού αλυσίδας: Πορτοκαλί (κωδικός προϊόντος 00008810111) και διαφανές (κωδικός προϊόντος 00008810120)
  • Επαγγελματικό, για 5 λίτρα καυσίμου και 3 λίτρα λαδιού αλυσίδας: Πορτοκαλί (κωδικός προϊόντος 00008810120) και διαφανές (κωδικός προϊόντος 00008810123)
Περισσότερες πληροφορίες:
  • Υλικό: πλαστικό
Combination canister,

Σέρβις και συμβουλές