33,80 €
27,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 13% ΦΠΑ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ψαλίδι PG 20: Ακρίβεια και αντοχή

Το ψαλίδι κήπου STIHL PG 20 είναι κατάλληλο για εργασίες συντήρησης πάρκων και κήπων. Είτε είστε επαγγελματίας είτε ιδιώτης χρήστης, το επιχρωμιωμένο, αντιδιαβρωτικό σώμα αυτού του ψαλιδιού είναι εγγύηση ότι θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτό το κρίσιμο εργαλείο για πολλά χρόνια. Το ψαλίδι κήπου PG 20 κόβει με ακρίβεια και η λεπίδα μπορεί να τροχιστεί όταν χρειάζεται. Το πρακτικό κλείδωμα ανοίγει εύκολα με τον αντίχειρα. Το ψαλίδι κήπου STIHL PG 20 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη γρήγορη και αποτελεσματική κοπή μικρών κλαδιών με διάμετρο έως 25 mm και, χάρη στην ενσωματωμένη ειδική εγκοπή, είναι επίσης κατάλληλο για την κοπή λεπτών συρμάτων.

Προσφέρουμε μια σειρά από προαιρετικά παρελκόμενα για ψαλίδια κήπου, ψαλίδια κλαδέματος, κλαδευτικά πριόνια και ξυλοκοπτικά, όπως η θήκη ζώνης STIHL που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ασφαλή φύλαξη του ψαλιδιού κήπου STIHL PG 20, προστατεύοντας παράλληλα τις λεπίδες του.

Το ακμονοειδές ψαλίδι κήπου STIHL PG 25 έχει λάβει το σήμα ποιότητας KWF από τη γερμανική Επιτροπή Δασοκομίας και Δασονομίας (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik).

Secateurs

Σέρβις και συμβουλές