555,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Ισχυρό πλυστικό για τον καθαρισμό γύρω από το σπίτι και στον κήπο

Το πιο ισχυρό πλυστικό υψηλής πίεσης της κατηγορίας compact της STIHL με πλούσιο εξοπλισμό. Επαγωγικός κινητήρας χωρίς ψήκτρες, ποιοτική αντλία από αλουμίνιο και σωλήνας υψηλής πίεσης με χαλύβδινη ενίσχυση. Compact σχεδιασμός με τηλεσκοπική λαβή από αλουμίνιο. Πλευρική θήκη παρελκομένων με ενσωματωμένες θέσεις φύλαξης για μπεκ και καλώδιο τροφοδοσίας. Εύχρηστο πιστόλι υψηλής πίεσης με μαλακή λαβή και εξαιρετικά μακρύ σωλήνα εκτόξευσης. Με μπεκ περιστρεφόμενης δέσμης, ρυθμιζόμενο μπεκ επίπεδης δέσμης και σύστημα ψεκασμού απορρυπαντικού. Ανθεκτικός σωλήνας υψηλής πίεσης με ατσάλινη ενίσχυση μήκους 10 m με ταχυσύνδεσμο. Με ανέμη σωλήνα (έκδοση PLUS) και στιβαρό οδηγό σωλήνα από αλουμίνιο για εξαιρετικά απλή και πρακτική χρήση και φύλαξη του σωλήνα υψηλής πίεσης.
RE 140 PLUS

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

ΑΚΡΟΦΥΣΙΟ ΡΟΤΟΡΑ
ΑΚΡΟΦΥΣΙΟ ΡΟΤΟΡΑ
Hose reel
ΚΑΡΟΥΛΙ ΕΥΚΑΜΠΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ
Cable hook
ΓΑΝΤΖΟΣ ΚΑΛΩΔΙΟΥ

Σέρβις και συμβουλές