239,00 €
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.
Επιλογή είδους
Απευθυνθείτε στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο της STIHL
Αγοράστε αυτό το προϊόν επιτόπου στον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο μας. Εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

RE 100 ηλεκτρικό καθαριστικό υψηλής πίεσης: Ισχυρό και πρακτικό για το σπίτι και τον κήπο

Το ηλεκτρικό πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 100 PLUS CONTROL είναι κατάλληλο για αποτελεσματικό καθάρισμα γύρω από το σπίτι. Το ηλεκτρικό πλυστικό υψηλής πίεσης RE 100 PLUS CONTROL της STIHL έχει λειτουργία CONTROL επιτρέποντας ρύθμιση της πίεσης του νερού με το πάτημα ενός κουμπιού, και οθόνη LED στο πιστόλι εκτόξευσης. Αφού δημιουργήσετε τη σύνδεση ανάμεσα στη μονάδα και το πλυστικό υψηλής πίεσης, μπορείτε να ρυθμίσετε την επιθυμητήπίεση απευθείας στο πιστόλι εκτόξευσης με το πάτημα ενός κουμπιού. Μια λυχνία LED δείχνει το επίπεδο πίεσης που επιλέξατε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τη μέγιστη πίεση 150 bar στη συγκεκριμένη εργασία καθαρισμού που θέλετε να αναλάβετε έξω από το σπίτι ή στον κήπο, αλλά και για το πλύσιμο του αυτοκινήτου. Η πίεση λειτουργίας για αποτελεσματικό καθάρισμα παράγεται από μια στιβαρή αντλία υψηλής πίεσης κατασκευασμένη από αλουμίνιο.

Τα διάφορα μπεκ που παραδίδονται μαζί με το STIHL RE 100 PLUS CONTROL επιτρέπουν αποτελεσματικό καθάρισμα διαφορετικών επιφανειών. Το STIHL RE 100 PLUS CONTROL παραδίδεται με μπεκ 3-σε-1 για το κοντάρι εκτόξευσης. Στρίβοντας το απλά, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε περιστρεφόμενο μπεκ, μπεκ επίπεδης δέσμης ή μπεκ εκτόξευσης καθαριστικού προϊόντος. Δεν υπάρχει ανάγκη να βγάζετε και να βάζετε διάφορα μπεκ. Όταν χρησιμοποιείτε με το μπεκ εκτόξευσης καθαριστικού προϊόντος, μπορείτε να προσθέσετε καθαριστικό προϊόν στη δέσμη νερού στην αναλογία που θέλετε, αντλώντας το από το ενσωματωμένο δοχείο απορρυπαντικού 500 ml.

Ο αντιστρεπτικός ταχυσύνδεσμος του πιστολιού εκτόξευσης φροντίζει ώστε να μη στρίβει ο σωλήνας υψηλής πίεσης κατά τη διάρκεια της χρήσης. Η ενσωματωμένη ανέμη με τους οδηγούς για τον σωλήνα επιτρέπει οικονομική σε χώρο φύλαξη του σωλήνα υψηλής πίεσης 7 m.

Η θέση αναμονής χρησιμοποιείται για την φύλαξη του κονταριού υψηλής πίεσης απευθείας στο πλυστικό υψηλής πίεσης στη διάρκεια ενός διαλείμματος ή μετά το τέλος της εργασίας. Το ηλεκτρικό πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 100 PLUS CONTROL διαθέτει λαβή μεταφοράς και ενσωματωμένους τροχούς που εξασφαλίζουν εύκολη μεταφορά στο επόμενο σημείο χρήσης.

Με προαιρετικά παρελκόμενα για πλυστικά υψηλής πίεσης, όπως το σετ καθαρισμού οχημάτων, μπορείτε να επίσης να πλύνετε το αυτοκίνητό σας και να προσαρμόσετε το πλυστικό υψηλής πίεσης STIHL RE 100 PLUS CONTROL για συγκεκριμένες εργασίες καθαρισμού.

RE 100 PLUS CONTROL

Εξοπλισμός και λειτουργία

Οι εικόνες αποτελούν πρότυπα φωτογραφιών. Η εμφάνιση και η ακριβής τοποθέτηση των χαρακτηριστικών εξοπλισμού στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν – με ίδια λειτουργικότητα – από τις απεικονίσεις.

RE 100
Ρύθμιση και ένδειξη της πίεσης
RE 100
Μπεκ 3-σε-1

Τεχνικές λεπτομέρειες

Αριθμός στροφών20000 σ.α.λ.
Πίεση λειτουργίας110 bar
Μέγ. πίεση150 bar 1)
Ελάχ. παροχή νερού350 l/h
Μέγιστη παροχή νερού450 l/h

Σέρβις και συμβουλές